Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama unui fost jucător al FCSB. Fratele său este în comă, după ce a fost lovit cu pumnul în figură

Drama unui fost jucător al FCSB. Fratele său este în comă, după ce a fost lovit cu pumnul în figură

Fotbal intern

Comentarii

Fratele lui Sebastian Chitoşcă, fost jucător la FCSB, FC Voluntari, FC Botoşani sau U Cluj, se află în comă după ce primit un pumn în plină figură, în urmă cu câteva zile.

Fratele lui Sebastian Chitoşcă, Vlad (34 de ani), se află în comă după ce a primit un pumn în plină figură, în seara de sâmbătă spre duminică, la un ştrand din Piatra Neamţ. Acesta a intrat într-un scandal cu un bărbat de 39 de ani şi a fost lovit năpraznic, fiind transportat de urgenţă la spital. Vlad Chitoşcă a fost operat, deoarece prezenta mai multe hematoame la creier, însă se află în comă de gradul ll.

Cine este Sebastian Chitoşcă

În anul 2015, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ pentru Sebastian Chitoşcă, care în acel moment avea 22 de ani. Acesta a jucat pentru FCSB într-o partidă din Cupa României, contra celor de la Foresta Suceava, însă nu a bifat nici o prezenţă în Liga l. După două sezoane, Sebastian Chitoşcă şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii. A mai evoluat, apoi, la FC Voluntari, ACS SR Braşov, FC Botoşani şi U Cluj.  În această vară, Sebastian Chitoşcă a semnat cu rivala FCSB-ului, CSA Steaua Bucureşti.

Afla mai multe despre: chitosca 

viewscnt
Articole similare