Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama unui jucător de la Liverpool. Ia cinci pastile ca să joace

Drama unui jucător de la Liverpool. Ia cinci pastile ca să joace

Liverpool

Comentarii

Internaţionalul croat al echipei Liverpool, Dejan Lovren, a declarat că ia înaintea fiecărui meci cinci pastile pentru a putea juca, el având probleme cu spatele şi la tendonul lui Ahile.

“În ultimele două săptămâni m-a durut tot corpul. Am probleme cu spatele, iar acum am probleme şi la tendonul lui Ahile. Joc, dar nu mă antrenez. Nu mă pot antrena. Cea mai mare problemă este spatele. Din această cauză am ratat meciurile cu Manchester City şi Burnley, din Premier League. Am probleme mari cu partea stângă a corpului. Iau pastile ca să pot juca. Iau cinci pastile înaintea fiecărui meci“, a spus Lovren. 

În ciuda problemelor pe care le are, Dejan Lovren a fost convocat pentru ultimele două meciuri ale Croaţiei în preliminariile CM, cu Finlanda şi Ucraina.

“I-am spus selecţionerului care este starea mea. Am jucat luând pastile. Nu este normal să iei patru sau cinci pastile înaintea fiecărui meci. Mi-am dorit să joc, am fost folosit, dar nu este bine. Mi-e din ce în ce mai rău”, a explicat el.

Afla mai multe despre: premier leagueliverpoolangliadejan lovrenpastileca sa joaceproblemespate 

viewscnt
Articole similare