Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramatism la cote maxime! Meciul cu Wisla i-a marcat pe dinamovişti: ”Numai să nu trăieşti meciul ăsta a doua oară”

Dramatism la cote maxime! Meciul cu Wisla i-a marcat pe dinamovişti: ”Numai să nu trăieşti meciul ăsta a doua oară”

Handbal

Comentarii

Dinamo a ratat dramatic victoria în etapa a cincea a Ligii Campionilor la handbal masculin. Campioana României a început excelent meciul din deplasare cu Wisla Plock, a avut trei goluri avans în prima repriză, însă la cabine a intrat în dezavantaj de un gol.

Wisla a continuat să conducă în prima parte a reprizei a doua, dar elevii lui Constantin Ştefan aU întors soarta meciului în ultimul sfert de oră. Câinii au condus ostilităţile în finalul meciului, însă au fost egalaţi cu un minut înainte de ultimul fluier. În secundele de final, câinii au ratat atacul, dar la fel au făcut-o şi campionii Poloniei, iar Wisla Plock - Dinamo s-a terminat 26-26. Punctul câştigat i-a readus pe câini pe prima poziţie în clasamentul grupei D, cu trei puncte avans faţă de locurile care îi elimină din Ligă.

”Numai să nu trăieşti meciul ăsta a doua oară. Am avut meciul în mână, pot să spun că am pierdut un punct. Dar dacă luăm în considerare doar ultima fază, pot să spun că am câştigat un punct. Per total, un rezultat echitabil. Contează foarte mult ce facem la Bucureşti, ca să ne uşurăm misiunea pentru calificare, sau să ne-o îngreunăm”, a spus Daniel Georgescu, preşedintele CS Dinamo.

Afla mai multe despre: handbaldinamo 

viewscnt
Articole similare