Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramatism marca Premier League! United, egalată în 90+6 de Chelsea! Mourinho, huiduit pe Stamford Bridge după ce a sărit la bătaie

Dramatism marca Premier League! United, egalată în 90+6 de Chelsea! Mourinho, huiduit pe Stamford Bridge după ce a sărit la bătaie

Premier League

Comentarii

Chelsea şi Manchester United au remizat, scor 2-2, la capătul unui meci nebun contând pentru Etapa 9 din Premier League.

Elevii lui Mourinho au scăpat victoria printre degete, la ultima fază a meciului, după ce în prealabil reuşiseră să întoarcă scorul.

Finalul de meci a fost unul extrem de tensionat, iar Mourinho a fost oprit cu greu de stewarzi, după ce a sărit la bătaie, fiind provocat de un om din staff-ul lui Chelsea. Portughezul a încheiat partida în huiduielile fanilor lui Chelsea, iar drept răspuns le-a arătat acestora trei degete, adică numărul titlurilor câştigate de "Special" pe Stamford Bridge.


Chelsea a marcat prima, prin Rudiger (21) şi a intrat în avantaj la pauză, însă United a revenit în repriza secundă graţie unei duble a lui Martial (55, 73).

Londonezii au smuls un punct la chiar ultima fază a meciului, când Barkley a egalat (90+6).

Chelsea e acum lider în Premier League, cu 21 de puncte, fiind în continuare neînvinsă în acest sezon. Londonezii sunt urmaţi de City şi Liverpool, ambele cu câte 20 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

United ocupă locul 8 în Anglia, cu 14 puncte.

 

Afla mai multe despre: mourinhochelseamanchester unitedvictorie 

viewscnt
Articole similare