Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramatism total în Conference League. Gol marcat în minutul 90+13 şi calificare decisă după 28 de lovituri de departajare

Dramatism total în Conference League. Gol marcat în minutul 90+13 şi calificare decisă după 28 de lovituri de departajare
Comentarii

Echipa malteză Gzira United a reuşit o calificare dramatică în turul al doilea preliminar al Conference League, după ce a învins formaţia nord-irlandeză Glentoran, cu 14-13 la loviturile de departajare, joi seara, la Belfast, în manşa secundă a primului tur preliminar.

După 2-2 în Malta, gazdele au ratat un penalty în min. 18, prin Bobby Burns. Gzira a deschis scorul în min. 67, prin brazilianul Lucas Macula, dar Glentoran a evitat eliminarea egalând in extremis prin Bobby Burns (90+13), care a trimis meciul în prelungiri.

Niciunea dintre echipe nu a reuşit să facă diferenţa, iar la loviturile de departajare situaţia a atins noi culmi ale dramatismului, după ce primele 27 de penalty-uri au fost transformate. Leon Boyd (17 ani) a ratat a 14-a lovitură a gazdelor şi meciul s-a încheiat cu calificarea echipei malteze.

FC Shkupi (Macedonia de Nord) a remizat cu Hegelmann (Lituania), 0-0, după ce câştigase cu 5-0 în prima manşă, în deplasare. Mijlocaşul român Patrick Popescu a evoluat din min. 67 la baltici.

Birkirkara (Malta), echipă la care atacantul român Andrei Ciolacu a jucat 86 de minute, a pierdut dramatic calificarea, fiind învinsă de NK Maribor (Slovenia) cu 2-1 pe teren propriu, după 1-1 în prima manşă. Slovenii au marcat golurile pe finalul partidei, prin Arnel Jakupovic (80) şi Xhuliano Skuka (88).

Afla mai multe despre: glentoran 

viewscnt
Articole similare