Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Drepturile suporterilor îi interesează vreodată pe cei care care conduc?”. Atacul lui Marica la adresa conducătorilor FRF şi LPF

”Drepturile suporterilor îi interesează vreodată pe cei care care conduc?”. Atacul lui Marica la adresa conducătorilor FRF şi LPF

Fotbal intern

Comentarii

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, Ciprian Marica a lansat un atac la adresa conducătorilor FRF şi LPF. Fostul internaţional român a criticat decizia de a nu permite încă prezenţa fanilor pe stadioane.

După ce a fost anunţat că majoritatea măsurilor vor fi relaxate în Bucureşti, graţie scăderii ratei de infectare, a fost dezvăluit că fanii încă nu vor avea acces în stadioane, în ciuda redeschiderii sălilor şi restaurantelor. Mai multe voci importante din lumea fotbalului românesc au criticat decizia, printre care şi Ciprian Marica.

Atacul lui Marica la adresa FRF şi LPF

Fostul ”tricolor” a transmis prin intermediul Facebook-ului un mesaj prin care atacă FRF-ul şi LPF-ul, acuzându-le că nu solicită drepturile suporterilor. Fostul atacant a contestat decizia de a redeschide multiple facilităţi publice, dar nu şi stadioanele, care ar putea fi mai puţin periculoase pentru oameni, decât unele dintre celelalte complexe ce vor funcţiona din nou.

Marica este de părere că Federaţia şi Liga au responsabilitatea de a solicita revenirea fanilor pe stadioane, astfel că cele două sunt responsabile pentru arenele ce vor rămâne în continuare goale.

”Trece Paştele, fiţi buni în continuare, nu doar de Sărbători! Să vă pese de toţi cei de lângă voi, zic, sa nu vă bateţi joc! Sportul e sănătate, educaţie, nu avem altă şansă ca naţiune! Se redeschid toate! Mai puţin stadioanele!

S-au făcut studii care arată că nu există pericol de îmbolnăvire în arene de zeci de mii de locuri, în aer liber. Toţi se bat pentru drepturile lor, doar sportul nu există! În sport, în fotbal mai lucrează cineva, drepturile suporterilor îi interesează vreodată pe cei care care conduc?”, a scris Marica, în mesajul postat pe Facebook.

Trece Paştele, fiţi buni în continuare, nu doar de Sărbători! Să vă pese de toţi cei de lângă voi, zic, sa nu vă bateţi joc! Sportul e sănătate, educaţie, nu avem altă şansă ca naţiune!

Publicată de Ciprian Marica pe Luni, 3 mai 2021

 

Afla mai multe despre: ciprian maricafrflpffani stadioane 

viewscnt
Articole similare