Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drita - Malmo. Se alege adversara CFR-ului din Liga Campionilor

Drita - Malmo. Se alege adversara CFR-ului din Liga Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Drita - Malmo Liga Campionilor 10.07.2018. Cu una dintre cele două echipe va evolua CFR Cluj în turul II preliminar din Liga Campionilor.

Ponturi pariuri Drita - Malmo Liga Campionilor 10.07.2018

Câştigătoarea acestei duble va întâlni în turul II preliminar CFR Cluj. Până atunci, însă, Drita, campioana din Kosovo, va primi vizita campioanei Suediei, Malmo, în prima manşă a turului I preliminar. Campioana din Kosovo a câştigat turneul preliminar, rezervat echipelor campioane cu cei mai slabi coeficienţi. Drita s-a impus, după prelungiri, în finala disputată cu campioana din Gibraltar, Lincoln, scor 4-1.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Drita - Malmo Liga Campionilor 10.07.2018

Malmo este echipa la care şi-a început cariera marele Zlatan Ibrahimovic. De altfel, singura grupare suedeză care a jucat vreodată o finală de Liga Campionilor, pierdută cu Nottingham Forest, 0-1, în 1979. Chiar Zlatan le-a înmânat trofeul de la ultimul campionat, cucerit sezonul trecut. A fost al 20-lea din istoria clubului. Drita a fost de asemenea campioană, în Kosovo, unde a avut un parcurs fantastic.

 În acest sezon, Malmo nu traversează o formă prea bună, fiind abia pe locul opt în prima ligă suedeză, cu 18 puncte acumulate în 13 etape. 19 goluri a marcat campioana en titre a Suediei în actuala ediţie de campionat. 

Drita - Malmo Sub 2,5 @ 1.73

Afla mai multe despre: dritamalmoliga campionilorponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare