Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Du-te acasă şi reflectează!” Hagi a răbufnit după ce a primit o întrebare nelalocul ei despre Ianis

”Du-te acasă şi reflectează!” Hagi a răbufnit după ce a primit o întrebare nelalocul ei despre Ianis

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi este unul dintre jucătorii cu cifre foarte bune din campionatul României, dar asta nu-i opreşte pe unii specialişti să susţină că jucătorul român nu ar fi ajuns la acest nivel dacă nu ar fi fost fiul ”Regelui”.

Ianis Hagi este curtat în acest moment de mai multe cluburi din străinătate.

După înfrângerea cu CFR Cluj, Gică Hagi a fost întrebat cum se simte atunci când unii critici susţin că dacă pe Ianis nu-l chema Hagi nu ar fi primit atâta atenţie. ”Regele” s-a arătat iritat de întrebare şi a adus în discuţie ”cifrele”, care sunt în favoarea fiului său.

”Altă întrebare. Altă întrebare.

Te las pe tine să dai răspunsul. Îţi trimit cifrele dacă vrei. Vrei să-ţi dau cifrele? Nu te-ai uitat? Te rog frumos, înainte să pui altă întrebare, du-te şi vezi cifrele pe care le are jucătorul.

Cum să mă simt eu? La cariera pe care am avut-o eu, cum să mă simt când tu îmi pui o întrebare de-asta?

E o întrebare la care numai tu poţi să îţi găseşti răspunsul. Du-te acasă şi reflectează!”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

Ianis Hagi, un subiect la modă în Olanda

Ianis Hagi a devenit un subiect tot la modă în presa din Olanda odată ce transferul său la Ajax a început să fie discutat chiar şi de către Gică Hagi. Decarul de la Viitorul a fost inclus într-un top din care mai fac parte şi alte nume uriaşe din fotbal.

Afla mai multe despre: hagiianisviitorul 

viewscnt
Articole similare