Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dublă campioană de Grand Slam, suspendată şi amendată pentru corupţie! Ce a făcut sportiva

Dublă campioană de Grand Slam, suspendată şi amendată pentru corupţie! Ce a făcut sportiva

Tenis

Comentarii

Shuai Peng a fost suspendată şase luni şi sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 de dolari pentru încălcarea regulilor anticorupţie în tenis. Jucătoarea va sta însă în afara terenului până pe 8 noiembrie, deoarece jumătate din pedeapsă este cu suspendare.

Conform unui comunicat oficial al celor de la Tennis Intergrity Unit, Shuai Peng este acuzată că "a folosit metode coercitive şi a oferit posibilitatea obţinerii unei recompense financiare pentru ca partenera sa din proba de dublu să se retraga de la Wimbledon 2017". Peng ar fi încercat, în acest fel, să-şi schimbe partenera la dublu după termenul limita impus de organizatorii turneului.

TIU a făcut apel la un articol din regulament care spune că „nicio persoană participantă la un turneu nu trebuie, direct sau indirect, să aranjeze sau să încerce să aranjeze rezultatul sau orice alt aspect al evenimentului”.

Shuai Peng a cucerit două titluri de Gand Slam în cariera, ambele în proba de dublu (Wimbledon 2013 si Roland Garros 2014), alături de Hseih Su-wei.

21 de turnee la dublu a câştigat Peng

Afla mai multe despre: tenisshuai peng 

viewscnt
Articole similare