Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dublă lovitură! Barcelona ia gratis doi jucători de la Chelsea

Dublă lovitură! Barcelona ia gratis doi jucători de la Chelsea

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte o dublă lovitură pentru Chelsea. Doi jucători de pe Stamford Bridge pot ajunge, liber de contract, pe Camp Nou.

Dublă lovitură! Barcelona ia gratis doi jucători de la Chelsea

Barcelona s-a specializat, din cauza problemelor financiare, pe transferuri de jucători liberi de contract. După ce în vară i-a adus pe Sergio Aguero, Eric Garcia sau Memphis Depay, acum catalanii vor doi jucători de la Chelsea. Presa din străinătate scrie despre interesul Barcelonei pentru Andreas Christensen (25 de ani) şi Cesar Azpilicueta (29 de an).

Jurnalistul Nathan Gissing susţine că Andreas Christensen era foarte aproape de a semna o nouă înţelegere pe patru ani cu Chelsea, dar Barcelona a intrat pe fir şi i-a făcut o ofertă fundaşului danez. Astfel, agentul său a oprit negocierile cu Chelsea pentru a discuta cu Barcelona. Contractul lui Christensen cu Chelsea expiră în vara lui 2022.

În aceeaşi situaţie este şi Cesar Azpilicueta, căpitanul de pe Stamford Bridge, potrivit sursei citate. Spaniolul vrea un contract pe doi ani cu opţiune prelungire pe încă unul ca să rămănă la Chelsea, însă britanicii îi oferă doar un an plus încă unul, ca opţiune. În aceste condiţii, Azpilicueta va pleca sigur de la Chelsea.

Barcelona a făcut deja primul transfer al iernii, pe Ferran Torres de la Manchester City, iar Alvaro Morata e şi el aproape de a semna.

Afla mai multe despre: chelseabarcelonaazpilicuetachristensentransferuri 

viewscnt
Articole similare