Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni, Belodedici are acum o carte care îi poartă numele | VIDEO

Dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni, Belodedici are acum o carte care îi poartă numele | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Miodrag Belodedici (56 de ani) este singurul fotbalist român care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu două cluburi diferite, Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad. Acum, fostul fundaş central are şi o carte care îi poartă numele, „BELODEDICI”.

„Stimaţi cititori, scriitori şi iubitori ai sportului. Vă invit la lansarea unei cărţi dedicate lui Miodrag Belodedici, un nume de legendă din fotbalul autohton şi cel mondial. Aşa cum spune şi titlul este românul care a triumfat de două ori în Cupa Campionilor Europeni şi singurul jucător din ţara noastră care a cucerit acest trofeu de două ori, cu două echipe diferite: Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad.

În puţin peste 100 de pagini veţi descoperi momente minunate din viaţa unui sportiv care a dus numele României pe cele mai înalte culmi ale succesului. Veţi găsi o serie de valori fără de care perfomanţa nu se poate realiza în viaţă. Una peste alta, o să aveţi ocazia de a vedea că orice vis se poate împlini, oricât de imposibil ar părea de atins, dacă vă luptaţi pentru el. Lucru dovedit de atâtea ori de fundaşul descris foarte frumos de Ioan Ivaşcu, cel care a scris prefaţa acestei cărţi: „Un libero de aur în echipe de platină”. La lansare voi vorbi eu, Ioan Ivaşcu şi alţi invitaţi surpriză. Vă aştept cu drag”, a declarat autorul cărţii, Robert Popa. 

Afla mai multe despre: belodedicicarte 

viewscnt
Articole similare