Experiențe împreună.
You are here:

Dublul campion cu FCSB a dispărut. La 39 de ani viaţa i s-a schimbat complet. A rupt tăcerea

Dublul campion cu FCSB a dispărut. La 39 de ani viaţa i s-a schimbat complet. A rupt tăcerea

Diverse

Comentarii

Triplul campion al Ligii 1, Florin Lovin (39 de ani), a dispărut din fotbalul românesc de câţiva ani. El s-a lansat în afaceri şi recunoaşte că şi-ar dorit să facă parte din conducerea unui club, cu o singură condiţie, tot mai greu de îndeplinit în fotbalul românesc.

Florin Lovin, un fotbalist contondent, atât pe teren, cât şi în afara lui pentru modul în care îşi apăra drepturile, a ales un alt drum după ce s-a retras din fotbal. Spre deosebire de de majoritatea jucătorilor care rămâne în fenonem, fostul mijlocaş central nu a putut trece peste anumite principii pe care le are. 

Ce face acum Florin Lovin şi de ce a dispărut din fotbalul românesc

Cel care a făcut pereche cu Ovidiu Petre, la mijlocul echipei FCSB-ului, s-a retras de la Astra Giurgiu, în 2017, apoi s-a făcut impresar. Noua carieră a durat până în urmă cu câteva luni şi nu s-a ascuns să-i critice pe patronii, dar şi pe jucătorii care acceptă anumite condiţii din fotbalul românesc, fiind dezamăgit în anumite momente.  

Iar acum e pregătit să revină, dar în condiţiile sale: "Niciodată nu mi-a plăcut meseria de antrenor. În Germania, mă duceam la TSV 1860 Munchen să văd cum se printează biletele, să văd... Mereu mi-a plăcut partea de organizare. Am avut discuţii cu echipe din zona Moldovei şi totul cade când... Eu, sub nicio formă... Eu m-aş duce la o echipă să lucrez şi fără bani, m-a ajutat Dumnezeu să fac mai mulţi bani decât mi-am imaginat vreodată. Pot să am grijă de familia mea fără să depind de fotbal. 

M-aş duce undeva să lucrez şi gratis, doar că nu aş putea lucra într-un club în care angajaţii nu sunt plătiţi. La orice discuţie mă duc, prima condiţie e următoarea <<Dacă o zi s-a întârziat salariul unei persoane din club, eu a doua zi mi-am dat demisia>>. Acolo s-a încheiat şi discuţia despre probabilitatea de a lucra pentru un club", a declarat Florin Lovin pentru Telekom Sport. 

De-a lungul perioadei petrecute la FCSB, între 2005 - 2009, cu care a luat două titluri de campion, fostul fotbalist s-a contrat cu Gigi Becali, din cauza modificărilor contractuale pe care omul de afaceri a vrut să le facă: "Eu nu accept aşa ceva şi sunt gata să merg să joc şi la Steaua II, dar să-mi încasez toţii banii din salariul pe care îl am". 

Din 2020, fostul jucător de la FCSB a început să investească în imobiliare şi a ridicat mai multe clădiri cu scop turistic. 

EXCLUSIV | “Luam un pumn de pastile dimineaţa”. Florin Lovin demontează un scenariu în cazul lui Eriksen: „Bag mâna în foc”

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat