Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ducan pune tunurile pe coechipieri după victoria pierdută in extremis cu Botoşani: ”Luăm goluri copilăreşti, lipsă de marcaj, nu pot să înţeleg”

Ducan pune tunurile pe coechipieri după victoria pierdută in extremis cu Botoşani: ”Luăm goluri copilăreşti, lipsă de marcaj, nu pot să înţeleg”

CS Mioveni

Comentarii

Partida Mioveni - Botoşani, din a 13-a etapă a Ligii 1, s-a încheiat 1-1, după un final nebun de meci, în care au egalat moldovenii.

Mioveni a fost la un pas de a obţine prima victorie după şase etape, împotriva lui FC Botoşani. Argeşenii au condus din minutul 60 până în prelungiri, dar moldovenii au reuşit să slaveze măcar un punct din deplasarea de la Mioveni.

Răzvan Ducan a apărat un penalty al lui Sila, Botoşani trebuia să mai obţină unul, la aceeaşi fază, dar nu i-a fost acordat, însă Bogdan Racoviţan a reuşit totuşi să aducă egalarea. Din acest motiv, portarul Mioveniului a pus tunurile pe coechipierii săi după flurierul final.

Ducan pune tunurile pe coechipieri după victoria pierdută in extremis cu Botoşani

Nu pot să înţeleg. Pe final, şi aici, şi la Viitorul (n.r. Farul) luăm niste goluri copilăreşti, lipsă de marcaj, nu pot să înţeleg ce se întâmplă. Pierdem puncte pe final şi trebuie să adunăm puncte cât mai repede pentru că trec etapele şi rămânem în subsolul clasamentului.

(n.r. Vă mulţumeşte acest rezult?) Clar, nu! Să iei gol în minutul 92 sau cât era, normal că nu. Acum puteam să obţinem cele trei puncte, le-am scăpat printre degete”, a declarat Răzvan Ducan.

Ultima victorie a lui CS Mioveni, în campionat, a venit pe 23 octombrie, împotriva lui FC U Craiova, în a şasea etapă a Ligii 1. Jucătorii lui Pelici se impuneau atunci cu 1-0, graţie golului lui Buziuc, din penalty.

Afla mai multe despre: cs miovenimioveni botoşaniliga 1răzvan ducan 

viewscnt
Articole similare