Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ducesa de Cambridge, mesaj emoţionant pentru Emma Răducanu: ”O performanţă incredibilă!”

Ducesa de Cambridge, mesaj emoţionant pentru Emma Răducanu: ”O performanţă incredibilă!”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea cu origini româneşti, Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând în finală o sportivă la fel de tânără, canadiana Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA.

Imediat după ce a câştigat US Open, Emma Răducanu a fost felicitată de Ducesa de Cambridge, Catherine:

”Felicitări majore, Emma Răducanu pentru o performanţă incredibilă şi o victorie istorică la un turneu de Grand Slam. Sunte toţi extrem de mândri de tine” a scris Ducesa, pe contul său oficial de Twitter.

 

 

De asemenea, premierul Boris Johnson i-a adresat un mesaj de felicitare sportivei cu origini româneşti: ”Ce victorie senzaţională. Felicitări uriaşe, Emma Răducanu! Ai arătat un talent incredibil. Suntem extrem de mândri de tine!” a scris Boris Johnson.

Chiar şi starul lui Manchester City, Jack Grealish, cel mai scump jucător englez transferat vreodată în Premier League a avut un mesaj pentru Răducanu: ”Absolut incredibil. Eşti o inspiraţie pentru nou toţi, Emma Răducanu!” a scris acesta

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând în finală o sportivă la fel de tânără, canadiana Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA. Ca urmare a performanţei de la US Open, britanica va urca pe locul 23 WTA.

Răducanu s-a născut la 13 noiembrie 2002, iar Fernandez la 6 septembrie 2002.

Britanica s-a impus în ultimul act cu scorul de 6-4, 6-3, într-o oră şi 51 de minute.

Afla mai multe despre: emma răducanuboris johnsonducesa de cambridge 

viewscnt
Articole similare