Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam a dezvăluit numele celui mai periculos adversar: "La şuturi, el, clar! Mi-a dat un gol de la 25 de metri, uite aşa a venit mingea, nici nu ştiu cum a lovit-o"

Duckadam a dezvăluit numele celui mai periculos adversar: "La şuturi, el, clar! Mi-a dat un gol de la 25 de metri, uite aşa a venit mingea, nici nu ştiu cum a lovit-o"

Top Interviuri

Comentarii

Legendarul portar al Stelei, Helmuth Duckadam, a dezvăluit numele celui mai de temut adversar din cariera sa. Este vorba despre nimeni altul decât cel mai bun fotbalist din istoria României, Gheorghe Hagi, care l-a dat pe spate pe Duckadam. Şi la propriu, şi la figurat.

Întrebat, în cadrul emisiunii Top Interviuri, despre cel mai de temut adversar pe care l-a avut, "Eroul de la Sevilla" a nu a stat pe gânduri.

"La şuturi, Hagi, clar. Mi-a dat un gol de la 25 de metri, aşa a venit mingea (n.r. - gesticulează), nici nu ştiu cum a lovit-o. Era la Sportul. Mi-a mai plăcut, am avut şansa să joc contra lui, sigur că era la final de carieră, Dumitrache, când juca la Corvinul Hundedoara. Mircea Sandu mi s-a părut iar un vârf de atac fantastic", a rememorat Duckadam, la Telekom Sport.

Cât despre cel mai periculos rival de la Dinamo: "Nu mai era Dudu Georgescu, nu l-am prins să joc contra lui, dar în momentul când a venit Cămătaru, deja era altceva".

Cel mai bun executant de penaltiuri întâlnit în Liga 1? "Greu de spus. De la Steaua, clar, era Majearu. El, Boloni... Culmea, ei au ratat la Sevilla. Dar aşa se întâmplă întotdeauna cu cei care execută cel mai bine. Cât am mai prins şi eu în perioada UTA, cu Steaua, jucau Liţă Dumitru, Anghel Iordănescu... Marcel Răducanu îmi plăcea cum executa penaltiurile... Avea acea oprire din alergare, portarul pleca şi putea să dea oriunde".

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare