Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam a izbucnit. Ce replică a avut pentru cei care-l acuză ”că s-a vândut pentru banii lui Gigi Becali!”

Duckadam a izbucnit. Ce replică a avut pentru cei care-l acuză ”că s-a vândut pentru banii lui Gigi Becali!”

Superliga

Comentarii

În ziua în care se joacă finala campionatului, Helmut Duckadam a ţinut să transmită un nou mesaj despre cine crede că deţine palmaresul Stelei. Preşedintele de imagine al FCSB-ului a avut o replică şi pentru cei care-l acuză că ”s-a vândut pentru bani”.

Duckadam a afişat un nou mesaj de susţinere pentru FCSB, în ziua în care se decide titlul în Liga 1. Preşedintele de imagine al FCSB-ului spune că echipa deţinută de Gigi Becali este adevărata Steaua, chiar dacă a pierdut dreptul de folosi marca şi denumirea. De asemenea, a avut o replică şi pentru cei care-l contestă:

”Azi este ziua in care se stabileste Campioana Romaniei la fotbal. Indiferent de deznodamant, eu voi ramane acelasi om care va sustine si va apara aceasta echipa, FCSB, fosta Steaua Bucuresti.
Jucatorii, antrenorii sau conducerea se pot schimba, dar echipa ramane.
Eu voi ramane langa aceasta echipa, indiferent ca o voi face din interiorul clubului, sau din afara lui.
Vreau sa le transmit tuturor celor care afirma ca m-am vandut pentru banii d-lui Becali ca, sigur, banii sunt importanti pentru toata lumea, dar mai important este sa ramai om, sa respecti si sa fii respecat de cei din jurul tau.
Sper ca azi sa fie o zi a Fair Play-ului si, indiferent de presiunea si incrancenarea cu care se va juca, cel mai bun sa castige pe teren”
, a fost mesajul postat de Duckadam,

Afla mai multe despre: helmut duckadamfcsbliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare