Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam, furibund la adresa lui Moruţan: „Ce copil... La Dortmund, un copil dă 6-7 goluri. Hai să terminăm” | VIDEO

Duckadam, furibund la adresa lui Moruţan: „Ce copil... La Dortmund, un copil dă 6-7 goluri. Hai să terminăm” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost una dintre „victimele” preferate ale lui Gigi Becali după înfrângerea FCSB-ului la Cluj, scor 0-1. Finanţatorul roş-albaştrilor consdieră că, unul dintre motivele pentru care mijlocaşul nu evoluează la nivelul aşteptărilor, este bolidul de 100 de mii de euro pe care şi l-a cumpărat. Mai nou, Moruţan a intrat şi în gura lui Helmuth Duckadam.

Olimpiu Moruţan a costat-o 700 de mii de euro pe FCSB. Vicecampioana României l-a achiziţionat pe mijlocaşul în vârstă de 20 de ani în vara lui 2018. Momentan, fotbalistul născut la Cluj-Napoca nu demonstrează că este playmakerul de care roş-albaştrii au nevoie.

Picătura care a umplut paharul pentru conducerea FCSB-ului a fost prestaţia lui Moruţan din meciul cu CFR Cluj. Roş-albaştrii au pierdut derbyul fără să fi expediat măcar un şut pe spaţiul porţii lui Arlauskis.

În acest sezon, în toate competiţiile, Moruţan a evoluat în 14 meciuri pentru FCSB, a marcat două goluri şi a oferit patru pase decisive. 

„(Dacă Moruţan va fi afectat după criticile din ultima vreme)
Nu văd de ce să fie afectat. 

(Despre faptul că Moruţan a fost pus la zid de patron din cauza maşinii cumpărate)
Patronul a spus...într-adevăr, şi-a luat o maşină pe care poate nu era cazul să şi-o ia atât de repede, dar în rest, criticile au fost pe sport, nu pentru maşină.

El, într-adevăr, trebuie să dovedească şi eu l-am mai criticat pe Moruţan, pentru că mă aştept mult mai mult de la el, pentru că în momentul în care l-am transferat de la Botoşani, am crezut că vine să facă diferenţa şi aşteptăm în continuare. Sper să nu aşteptăm prea mult. 

(E totuşi un copil...)
Nu, nu, nu. Nu mai este niciun copil. Hai să mergem la Borussia Dortmund, să vedem un copil de 19 ani, care înscrie în 6 meciuri a dat 7 goluri. Hai să... astea cu copil...”
, a declarat preşedintele de imagine al celor de la FCSB, Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam face referire la Erling Haaland (19 ani), care este cu un an mai mic decât Moruţan şi care a marcat deja şapte goluri în trei meciuri pentru Borussia Dortmund. 

  • 900 de mii de euro este cota lui Olimpiu Moruţan pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: morutanduckadamfcsb 

viewscnt
Articole similare