Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam îl contrazice pe Becali şi sare în apărarea lui Alibec: ”Eu nu cred că se preface! 100% el vrea să joace la noi”

Duckadam îl contrazice pe Becali şi sare în apărarea lui Alibec: ”Eu nu cred că se preface! 100% el vrea să joace la noi”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a acuzat pe Denis Alibec că se preface şi că nu este cu adevărat accidentat, dar atacantul FCSB-ului e apărat de alt om din conducere

Helmuth Duckadam nu-l crede în stare pe Alibec să mintă în legătură cu starea de sănătate şi consideră că fotbalistul chiar are anumite probleme cu pubalglia şi din această cauză a şi evoluat slab în acest sezon.

"Patronul spune ce doreşte. Eu cred că Alibec are într-adevăr o problemă, pe care toată lumea o ştie, care n-a fost tratată la timp. Cred că i-a recidivat. El joacă cu dureri, trebuie să-şi rezolve problema. Nu, nu cred că se dă accidentat. El e ambiţios şi vrea neapărat să joace.

Alibec, 100% vrea să joace. Nu ştiu, n-am avut această accidentare. Unii îmi spun că se poate trata, alţii zic că ar trebui operat. Asta depinde de el şi de staff-ul medical. N-am avut aşa ceva, nu cunosc cum se manifestă", a spus Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

Gigi Becali anunţase că a fost informat de faptul că Alibec nu este accidentat şi că le-a transmis unor prieteni că nu va mai juca niciodată pentru FCSB.

Afla mai multe despre: alibecduckadamfcsbbecaliscandal,  

viewscnt
Articole similare