Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam, noi dezvăluiri despre plecarea de la FCSB. Cum l-a dezamăgit Cristi Bălgrădean: ”Mă aşteptam la mai mult de la el”. Cu ce jucător era prieten, deşi l-a criticat

Duckadam, noi dezvăluiri despre plecarea de la FCSB. Cum l-a dezamăgit Cristi Bălgrădean: ”Mă aşteptam la mai mult de la el”. Cu ce jucător era prieten, deşi l-a criticat

Superliga

Comentarii

Helmuth Duckadam a oferit noi detalii despre plecarea de la FCSB. Legendarul portar susţine că ar fi aşteptat mai multă recunoştinţă din partea lui Dennis Man şi Cristi Bălgrădean şi susţine că s-a gândit de mai multe ori să plece.

Helmuth Duckadam a surprins înainte de meciul cu CFR Cluj şi a anunţat că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte de onoare la FCSB. Eroul de la Sevilla n-a oferit atunci prea mult explicaţii, dar Gigi Becali a intervenit ulterior şi a declarat că a ales să facă economii şi a tăiat din salariul pe care Duckadam îl încasa de la FCSB.

Noi detalii oferite de Duckadam despre plecarea de la FCSB. Cine l-a dezamăgit

Duckadam spune că Gigi Becali n-a încercat să-l convingă să rămână şi că a vrut de mai multe ori să plece, semn că n-avea o relaţie foarte bună cu ceilalţi din club. Fostul portar susţine că a rămas dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o Dennis Man şi Cristi Bălgrădean, mai ales că a avut o contribuţie la carierele acestora.

Reporter: A încercat patronul să vă întoarcă?
Duckadam: Nu.

Aţi primi mesaje din partea celorlalţi colegi din fotbal?
Da.

V-au felicitat?
Spre surprinderea mea, foarte multă lume m-a felicitat că am luat această hotărâre. Au fost oameni din fotbalul românesc cu care chiar am avut la un moment dat anumite controverse şi care în continuare mă apreciază.

La ce v-aţi fi aşteptat din partea lui Dennis Man?
Să avem o relaţie mai bună, adică mai apropiată pentru că ştiu perioada în care s-a transferat, am pus şi eu umărul foarte puţin, dar mă aşteptam la altceva, dar asta e viaţa. Nu trebuie să fie recunoscător, dar altceva. Am aşteptat şi de la Bălgrădean mai mult, pentru că el a început fotbalul la mine la şcoală, la Şcoala Helmuth Duckadam a început fotbalul.

Cum de aţi avut o relaţie mai bună cu Florin Tănase?
Depinde de felul fiecăruia. Tănase întotdeauna a fost un băiat de foarte mult bun simţ, chiar după ce îl mai criticam pe la televizor uneori când a făcut partide mai slabe, dar m-a impresionat.

Ce v-au spus legedendele Stelei?
Nu am vorbit cu nimeni. A fost hotărârea mea, am chibzuit-o foarte mult, poate chiar ani de zile, dar trebuia să o iau la un moment dat. A fost frumos, 10 ani de zile foarte frumoşi, nu regret nimic, viaţa merge înainte.

Care a fost primul moment în care v-aţi gândit să plecaţi de la FCSB?
Au fost mult prea multe, dar întotdeauna noaptea este un sfetnic bun şi a doua zi mă răzgândeam. A fost o demisie, cum se mai întâmplă şi cu asta basta.

Vintilă spunea că v-ar fi aşteptat la teren...
Nu comentez!

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare