Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam ştie ce hibă urgentă trebuie să rezolve Becali la FCSB: "E clar, acolo avem probleme!". Andrei Vlad, susţinut de "Eroul de la Sevilla"

Duckadam ştie ce hibă urgentă trebuie să rezolve Becali la FCSB: "E clar, acolo avem probleme!". Andrei Vlad, susţinut de "Eroul de la Sevilla"

FCSB

Comentarii

Apărarea a fost punctul slab al FCSB în acest sezon, iar Helmuth Duckadam (61 de ani), deşi a plecat de la formaţia roş-albastră, a subliniat încă o dată nevoia de fundaşi centrali. Eroul de la Sevilla e de părere că fosta sa echipă are nevoie să se întărească în apărare, dar nu consideră că e necesară aducerea unui portar.

Rămasă fără Bogdan Planic, cel care a rupt înţelegerea cu FCSB, echipa lui Toni Petrea are nevoie de fundaşi centrali de calitate, după ce a rămas doar în Iulian Cristea şi Andrei Miron. Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de onoare al FCSB, a subliniat, dacă mai are nevoie, faptul că formaţia roş-albastră are nevoie de forţe noi pe linia de fund.

"(n.r. - Unde trebuie să se mai întărească FCSB?) Clar, apărarea. Acolo avem mari probleme. Dar depinde ce jucători vor pleca", a spus Helmuth Duckadam, care apoi a mai declarat că, dacă ar fi după el, ar da încredere portarilor tineri şi nu are aduce pe nimeni ca să-i ia locul lui Andrei Vlad. "Dacă căutăm din nou portari cu experienţă, nu avem de unde să îi luăm. Eu cred că ar trebui dat şanse, nu doar la FCSB, ci şi la alte echipe, portarilor tineri. Dacă nu îi promovezi şi nu ai încredere în ei, nu au cum să crescă", a conchis fostul goalkeeper al Stelei.

Bogdan Planic şi Cristi Bălgrădean, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din axul central al FCSB, au plecat de la echipa lui Gigi Becali. Ambii au părăsit echipa cu scandal: Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, în timp ce Planic a plecat pentru că a fost neplătit şi a depus memoriu să devină liber.

Afla mai multe despre: duckadamfcsbapraretransferuriandrei vlad 

viewscnt
Articole similare