Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam surprins de alegerea lui Gigi Becali: ”M-a surprins numirea lui Todoran!” Ce variantă era mai potrivită în opinia fostului mare portar

Duckadam surprins de alegerea lui Gigi Becali: ”M-a surprins numirea lui Todoran!” Ce variantă era mai potrivită în opinia fostului mare portar

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam s-a declarat surprins de numirea lui Dinu Todoran ca antrenor la FCSB.

Omul care a scris istorie la Sevilla a analizat situaţia de la FCSB şi a vorbit inclusiv despre numirea succesorului lui Toni Petrea, dar şi despre Nicolae Dică, a doua opţiune a lui Becali după refuzul lui Şumudică.

Despre numirea lui Dinu Todoran la FCSB, Helmuth Duckadam, fost preşedinte de imagine al echipei lui Gigi Becali s-a declarat surprins: ”Cred că a surprins pe toată luema, eu am sperat că la un moment dat era discuţia că vine Nicoale Dică” a spus legendarul fost portar, care a subiliniat că alegerea mai potrivită era Nicolae Dică: ”Da, era o alegere bună. Greu de realizat, pentru că e la naţională, dar era una din soluţiile bune.  Dar este alegerea patronului, el ştie, e afacrerea dânsului” a mai spus Duckadam, pentru Look Sport.

Duckadam crede că la FCSB este nevoie de o întărire a lotului, detaliu confirmat la Telekom Sport şi de Nicolae Dică, invitat la Sport Report: ”Depinde foarte mult de politica de transferuri care se va face, pentru că echipa trebuie întărită. S-a văzut că pe final nu a mai avut bancă sau a avut bancă foarte subţire. Dacă se vrea Europa şi şansele sunt destul de bune, trebuie să mai aducă 3-4 jucători, cel puţin.” a mai spus Duckadam pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: duckadamtodoranfcsbnicolae dică 

viewscnt
Articole similare