Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dudelange - CFR 2-0. DuDERANJ pentru CFR Cluj! Returul şi calificarea se joacă în direct la Telekom Sport

Dudelange - CFR 2-0. DuDERANJ pentru CFR Cluj! Returul şi calificarea se joacă în direct la Telekom Sport

UEFA Europa League

Comentarii

Campioana României a pierdut manşa tur din play-off-ul Europa League, 0-2 în Luxemburg cu modesta formaţie Dudelange. Returul va fi în direct la Telekom Sport 1 joi, 30 august, de la 20:00.

Prestaţie aproape de execrabil a clujenilor în Luxemburg. Campioana României nu a tras niciodată pe poartă în primele 45 de minute ale partidei contra lui Dudelange.

Elevii lui Dino Toppmoller au fost mai periculoşi, atât în prima parte cât şi în cel de-al doilea mitan. Şi au avut ceva mai mult noroc. Aproape în permanenţă primii la balon în duelurile fizice sau duelurile unu vs unu, luxemburghezii au marcat în repriza secundă cele două goluri ale meciului.

Cel mai bun jucător al gazdelor, David Turpel a deschis scorul în minutul 66, după ce Arlauskis scosese iniţial şutul lui Clement. Al doilea gol a fost marcat din lovitură liberă în minutuş 80 de Sinani, care nu i-a dat prea multe şanse portarului lituanian, cu şutul său de la 25 de metri.

O înfrângere ruşinoasă şi dureroasă pentru clujeni, care îşi joacă acum calificarea în grupe în manşa retur de la Cluj. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1. 


LIVE TEXT | Dudelange - CFR 2-0 (Turpel 66, Sinani 80)

Echipele de start: 

Dudelange: Joubert - Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti - Turpel, Stelvio, Kruska, Couturier, Stolz - Stumpf

Rezerve: Frising, Bisevac, Jensen, Melisse, Perez, Pokar, Sinani

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban, Culio, Bordeianu - Păun, Ţucudean, Omrani

Rezerve: Jesus Fernandez, Peteleu, Males, Mailat, Lang, De Luca, Ioniţă


FINAL: Şoc în Luxemburg! CFR îşi joacă prezenţa în grupe în returul de la Cluj, în direct pe Telekom Sport 1
► S-au arătat de la margine 8 minute de prelungire
Min 80: Gool Dudelange! Luxemburghezii marchează din lovitură liberă! Daniel Sinani este autorul golului pentru Dudelange. Arlauskis n-a mai putut salva campioana României
Min 75: Ocazie uriaşă CFR! Ţucudean este lansat în careu, lobează mingea peste portarul ieşit în întâmpinare dar Prempeh scoate de pe linia porţii
Min 70: Schimbare la CFR! A ieşit Mihai Bordeianu a intrat italianul Giuseppe de Luca
Min 66: Goool Dudelange! Arlauskis intervine iniţial la şutul lui Clement, dar David Turpel pe fază, deschide scorul din interiorul careului. Este 1-0 pentru luxemburghezi!
Min 60: Schimbare la CFR. A ieşit Alex Păun a intrat Sebastian Mailat
Min 55: Ocazie mare CFR! Manea aruncă de la margine, Păun pasează cu călcâiul şi Omrani şutează în portarul gazdelor, care are mare noroc. Noul intrat nu pare foarte sigur pe el.
Min 52: Schimbare la gazde. Iese căpitanul şi portarul titular, Joubert şi intră Joe Frising
Min 50: Contact dur între Manea şi portarul Joubert. Ambii se resimt, iar Manea încasează şi cartonaşul galben. Joubert face semn că nu mai poate continua
Min 46: A început repriza a doua!
Pauză. CFR are un meci foarte incomod în Luxemburg. Ardelenii încheie prima repriză fără şut pe poartă şi cu o posesie de 45%. 
Min 38: Males trage de la distanţă şi ...la distanţă de poarta gazdelor
 
Min 30: CFR marchează, dar golul este anulat pentru un offside la Omrani
Min 27: Din nou ocazie Dudelange! Şut foarte bun al lui Turpel, puţin pe lângă poarta lui Arlauskis!
Min 25: Omrani caută poarta. Şutul său este foarte modest şi trece la mare distanţă de buturile lui Joubert.
► După primele 20 de minute gazdele au fost mai periculoase. Nu mai puţin de 6 cornere au fost executate până acum, câte 3 pentru fiecare formaţie. Luxemburghezii pasează destul de bine. CFR aşteaptă lovitura pe contra-atac până în acest minut. 
 
 
Min 14: Ocazie mare Dudelange! Mingea e deviată pe lângă poarta lui Arlauskis după o reluare a lui Stolz de la marginea careului de 16 metri
Min 10: Culio e OUT! Accidentare pentru argentinian, schimbat de Conceicao cu Males
Min 2: Ocazie Dudelange! Arlauskis il blochează excelent pe Stumpf
Min 1: A început meciul

  • Meciul decisiv, manşa retur a dublei CFR Cluj - Dudelange, se vede în direct pe Telekom Sport 1, joi, 30 august, de la 20:00

Se joacă pentru un loc în faza grupelor UEFA Europa League, a cărei tragere la sorţi va avea loc pe 31 august. Până acum, nicio echipă din Luxemburg nu a ajuns în grupele Ligii Europa.

Adversara CFR-ului a produs una dintre cele mai mari surprize, dacă nu cea mai mare, din turul al treilea preliminar al Europa League. Campioana Luxemburgului a eliminat campioana Poloniei, Legia Varşovia, pe care a învins-o surprinzător în prima manşă, în deplasare, cu scorul de 2-1, pentru ca meciul retur să se încheie 2-2, după ce Dudelange a condus cu 2-0.

LIVE TEXT | Dudelange - CFR, azi, de la 21:00

Şi CFR Cluj a avut parte de o dublă manşă cu multe goluri, în runda anterioară, contra campioanei Armeniei, Alashkert. Însă toate au fost înscrise de campioana României. A fost 6-0 la general pentru echipa pregătită de Toni Conceicao, care s-a impus în deplasare cu 2-0 şi cu 4-0 pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca.

Echipele probabile:

Dudelange: Joubert - Jordanov, Malgert, Stelvio, Prempe, Hriti - Strumpf, Kruska, Couturier, Stolz - Turpel

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovic, Males, Culio - Mailat, Ţucudean, Omrani

Afla mai multe despre: cfrdudelangeeuropa league 

viewscnt
Articole similare