Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dudelange - CFR Cluj. Ardelenii au o cotă atrăgătoare

Dudelange - CFR Cluj. Ardelenii au o cotă atrăgătoare

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Dudelange – CFR Cluj Europa League 23.08.2018. Ardelenii nu s-ar fi gândit niciodată că lupta decisivă pentru accederea în grupele Europa League o vor da cu o echipă modestă din Luxemburg.

Ponturi pariuri Dudelange – CFR Cluj Europa League 23.08.2018

Campioana Ligii I încearcă să se califice pentru a cincea oară în istorie în grupele cupelor europene. A jucat de trei ori în grupele Champions League, o dată în Europa League, iar cea mai bună performanţă a venit în 2013, când a terminat pe locul 3 în UCL şi a jucat în primăvara europeană. Drumul i-a fost oprit de Inter în 16-imile Europa League, cu scorul de 0-5 la general. Joi, CFR Cluj va da piept cu Dudelange, campioana statului Luxemburg, surpriza preliminariilor până în acest moment. Luxemburghezii şi-au egalat în acest sezon cea mai bună performanţă din istorie. În 2013 au mai ajuns până în playofful Europa League. Au fost învinşi de Hapoel Tel Aviv, cu scorul de 1-7 la general.

Transmisiuni live şi mii de cote sunt disponibile pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Dudelange – CFR Cluj Europa League 23.08.2018

CFR Cluj traversează un moment excepţional, cu o serie de cinci victorii consecutive. Startul ezitant de sezon sub comanda lui Edward Iordănescu este deja istorie. Cu Toni Conceicao pe bancă, ardelenii au urcat pe primul loc în campionat şi s-au calificat fără emoţii în playofful Europa League. Portughezul şi-a început mandatul cu două remize, 1-1 cu Malmo, în returul din turul al doilea preliminar Champions League, şi 0-0 cu Dunărea Călăraşi în campionat. Apoi lucrurile au început să se lege. Clujenii le-au învins pe Concordia (2-1), Voluntari (2-1) şi Dinamo (3-1) în campionat, şi au trecut de Alashkert (Armenia) cu scorul general de 7-0, în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League.

Dudelange - CFR Cluj 2 @ 2.00

Afla mai multe despre: dudelangecfr clujponturi pariurieuropa league 

viewscnt
Articole similare