Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel deosebit de spectaculos între cele mai bune echipe ale conferinţei de Est din NHL

Duel deosebit de spectaculos între cele mai bune echipe ale conferinţei de Est din NHL

NHL

Comentarii

Câştigătorii diviziei Atlantic, Tampa Bay Lightning, conduşi cu 2-0 după primele două partide jucate acasă, şi-au revenit spectaculos şi au învins cu 4-2 pe terenul lui Washington Capitals, cea mai bună echipă din Metropolitan.

Avantajul terenului propriu din nou a fost inexistent, iar scorul general a devenit 2-1 pentru Washington, care va găzdui şi partida a 4-a.

Echipa din Florida era în pericol să ajungă la 0-3 la general, dacă nu se impunea în meciul de azi-dimineaţă, ceea ce ar fi însemnat practic eliminarea din playoff şi o vacanţă prematură. De aceea oaspeţii au pornit excelent şi au marcat primele 3 goluri ale meciului, două dintre ele în superioritate numerică, prin execuţiile senzaţionale semnate de Stamkos şi Kucherov.

Deşi reveneau în faţa propriilor suporteri, Capitals au putut doar să reducă diferenţa la 1-3 şi mai apoi la 2-4, pe final de meci, când au atacat în 6 contra 5. Alex Ovechkin nu a înregistrat nici măcar un punct (pentru prima oară în ultimele 5 meciuri), iar Washington trebuie să se concentreze de acum pe meciul 4, care va fi transmis în direct de Telekom Sport vineri dimineaţă, de la ora 03.00.

Până atunci iubitorii hocheiului din România pot vedea în direct şi un meci din finala conferinţei de Vest a NHL. În această noapte, de la ora 04.00, în direct la Telekom Sport, Vegas Golden Knights şi Winnipeg Jets îşi dispută meciul 3 pe teritoriu american, după ce şi-au împărţit victoriile în primele două meciuri din Canada, iar scorul general este 1-1.

 

Afla mai multe despre: washingtontampa baytelekomsportnhl 

viewscnt
Articole similare