Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel între granzi pentru transferul lui Ousmane Dembele! Ce sumă pun la bătaie cluburile

Duel între granzi pentru transferul lui Ousmane Dembele! Ce sumă pun la bătaie cluburile

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (22 de ani) nu duce lipsă de oferte chiar dacă n-a mai jucat pentru Barcelona de mai bine de câteva luni. Francezul, campion mondial în 2018, e dorit de Inter şi Juventus, anunţă presa catalană apropiată de FC Barcelona.

Accidentat chiar în momentul când se pregătea să revină pe gazon, Dembele se află în prezent la recuperare, iar viitorul său e incert pe Camp Nou. Deşi are ambiţia de a reuşi pe Camp Nou, francezul poate pleca, după ce Inter şi Juventus i-au luat urma şi pregătesc oferte cu care să-l ademenească să plece de la formaţia blaugrana. Gazzetta dello Sport a făcut anunţul.

Talentul lui Dembele nu poate fi pus la îndoială, dar acesta n-a avut prea mult noroc de la transferul său la FC Barcelona şi a stat mai mult accidentat. Având în vedeere că Inter e interesată de Dembele, acesta ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentru aducerea lui Lautaro Martinez (22 de ani), fotbalistul din care Barcelona a făcut o ţintă pentru perioada de mercato din vară.

Inter şi Juventus îl evaluează în acest moment pe Ousmane Dembele la 70 de milioane de euro, departe de cele 120 plătite de Barcelona în vara lui 2017 pentru aducerea sa pe Camp Nou. De la sosirea sa pe Camp Nou, Ousmane Dembele a marcat de 19 ori şi a livrat 17 pase de gol în 74 de meciuri jucate în tricoul blaugrana.

Afla mai multe despre: interjuventusousmane dembele 

viewscnt
Articole similare