Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel italienesc în Liga I. Ce au declarat Bergodi şi Mangia înaintea primei lor înfruntări directe!

Duel italienesc în Liga I. Ce au declarat Bergodi şi Mangia înaintea primei lor înfruntări directe!
Comentarii

Etapa a 19-a din Liga I aduce primul duel între cei doi antrenori italieni din campionatul nostru, Devis Mangia şi Cristiano Bergodi. Universitatea Craiova - FC Voluntari se va disputa luni, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1.

FC Voluntari încearcă luni să lege pentru prima oară în acest sezon două victorii consecutive. Succesul cu Hermannstadt, din runda precedentă, scor 2-0, le-a dat aripi ilfovenilor.
 
"E un meci foarte important pentru noi, mai ales că am câştigat primul joc, etapa trecută. Am văzut ceva, o schimbare de atitudine a băieţilor şi mi-a plăcut şi îmi dă încredere că putem face o treabă bună. Trebuie să facem un meci foarte bun", a declarat Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC Voluntari.
 
Confruntarea din Bănie aduce în scenă un duel inedit între cei doi tehnicieni italieni din Liga I. Bergodi şi Mangia se vor înfrunta pentru prima oară în carieră în campionatul nostru.
 
"Este un antrenor foarte bun, care ştie cum să pregătească o echipă. Dacă am mai jucat vreodată împotriva lui? Nu, în Italia nu. El era la naţionala U21, când eu antrenam la Spezia sau Palermo. Mu l-am întâlnit.
 
În lumea fotbalului nu e nimeni de speriat. Trebuie să mergem pe teren cu dorinţă, cu ambiţie. Dacă ei sunt mai buni, jos pălăria! E o echipă dinamică, ce joacă bine tehnic, are jucători foarte buni. Primul nume e Mitriţă, dar şi ceilalţi sunt foarte buni", a mai spus Bergodi.
 
"Sunt sigur că Voluntari va face un meci foarte bun din punct de vedere al organizării tactice. Eu sper că va fi un meci spectaculos, prefer aşa", a declarat şi Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntariuniversitatea craiovadevis mangiacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare