Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duelul oraşelor în baschetul 3x3 continuă în week-end: Râmnicu Vâlcea vs. Piatra Neamţ

Duelul oraşelor în baschetul 3x3 continuă în week-end: Râmnicu Vâlcea vs. Piatra Neamţ

Baschet

Comentarii

Circuitul naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball programează în acest week-end, 21-22 iulie, încă o “dublă” – două turnee în două oraşe diferite. Conceptul 3x3 City Challenge va opune de această dată Râmnicu Vâlcea şi Piatra Neamţ.

Peste 400 de jucători vor juca baschet 3x3, noua disciplină olimpică, în acelaşi timp la Superbet Râmnicu Vâlcea Streetball, turneu ce se va va disputa la Shopping City Râmnicu Vâlcea, respectiv la Superbet Piatra Neamţ Streetball, care se va organiza la Shopping City Piatra Neamţ.

Pe lângă competiţiile de baschet 3x3, vor fi nouă probe la care cele două oraşe vor concura de la distanţă în 3x3 City Challenge, care cuprind atât perioada de înscrieri (număr de echipe şi jucători înscrişi) cât şi probe care se vor derula pe parcursul celor două zile de competiţie.

Astfel, după perioada de înscrieri Râmnicu Vâlcea acumulat două puncte – mai multe echipe înscrise şi mai mulţi jucători la categoriile peste 18 ani, în timp ce Piatra Neamţ a acumulat 1 punct, având mai mulţi jucători sub 18 ani înscrişi.

Alte trei probe vor consta în activitatea fanilor pe social media în cele două oraşe, aceştia urmând să voteze două imagini şi un video, care vor fi postate pe pagina oficială Sport Arena Streetball de-a lungul week-end-ului, cu menţiunea că fac parte din concursul 3x3 City Challenge.

Celelalte trei probe se vor desfăşura pe teren, simultan în cele două oraşe şi vor consta în două concursuri de aruncări şi un concurs de cultură generală, cu întrebări din istoria oraşului respectiv.

Nu doar jucătorii, dar şi spectatorii îşi vor susţine oraşul prin prezenţa activă la acest eveniment care promovează un stil de viaţă sănătos prin practicarea sportului în aer liber.

Vor fi concursuri cu premii, muzică non-stop, activităţi pentru toată familia şi peste 200 de meciuri de baschet în ambele oraşe, cu echipe la toate categoriile de vârstă, de la Baby (sub 10 ani) până la Veterani (peste 35 de ani).

 

Afla mai multe despre: baschet3la3 

viewscnt
Articole similare