Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dulca a revenit la U Cluj şi anunţă transferuri de marcă: "Vin jucători care au evoluat în Liga 1 şi în străinătate" Singurul obiectiv pentru acest sezon

Dulca a revenit la U Cluj şi anunţă transferuri de marcă: "Vin jucători care au evoluat în Liga 1 şi în străinătate" Singurul obiectiv pentru acest sezon

Liga 2

Comentarii

Cristi Dulca a revenit pentru al treilea mandat la Universitatea Cluj. El a stat pe banca "Şepcilor Roşii" la ultima promovare în Liga 1, în 2010.

"Pentru mine e un vis devenit realitate. Sigur că sunt foarte fericit că m-am reîntors acasă după 7 ani!", spune fostul internaţional român.

Fostul tehnician al naţionalei de tineret va avea o misiune grea la Cluj: să promoveze.  În cel mai greu sezon al ligii secunde.

"Mi-aş fi dorit echipa să promoveze, chiar cu riscul să nu fiu eu antrenor. Într-adevăr, acest campionat va fi mult mai dificil, pentru că s-au înscris în lupta pentru promovare, dacă bine ştiu, vreo 6-7 echipe.



Cu siguranţă acesta este obiectivul, pentru că ar trebui ca Universitatea Cluj să ajungă în Liga 1, pentru că acolo îi este locul, cum, la fel, multe echipe de tradiţie ar trebui să joace în Liga 1.

Vom lupta, vom lucra pentru acest proiect nou, pentru că vor fi multe schimbări şi la nivel de bancă tehnică şi de jucători. Încercăm să aducem jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel şi aici mă refer la Liga I şi străinătate
", a declarat Dulca.


 

Afla mai multe despre: dulcau cluj 

viewscnt
Articole similare