Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duminica de coşmar a continuat pentru Mario Balotelli. Atacantul a fost victimă a insultelor rasiste din partea fanilor la meciul cu Lazio

Duminica de coşmar a continuat pentru Mario Balotelli. Atacantul a fost victimă a insultelor rasiste din partea fanilor la meciul cu Lazio

Serie A

Comentarii

Mario Balotelli a fost din nou victimă a insultelor rasiste venite din tribune, la meciul pe care echipa lui, Brescia, l-a disputat, pe teren propriu, duminică, împotriva formaţiei Lazio, informează lequipe.fr.

Balotelli a dechis scorul în minutul 18, apoi din tribune s-au auzit sunete de maimuţă. Fotbalistul italian l-a atenţionat pe arbitrul Gianluca Manganiello, care a întrerupt partida aproximativ 20 de secunde.

În noiembrie, Balotelli a fost victimă a insultelor raiste la meciul din deplasare cu Verona. Jucătorul Bresciei a vrut apoi să părăsească terenul, însă a fost convins de colegii săi să nu o facă. Partida a fost întreruptă câteva minute, iar la staţia de amplificare s-a difuzat un mesaj către fani.

Echipa Lazio, cu fundaşul Ştefan Radu titular, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Brescia, în etapa a XVIII-a a campionatului italian Serie A. Lazio a înregistrat a noua victorie la rând în competiţia internă.

Au marcat Mario Balotelli, în mintul 18, pentru gazde, respectiv Immobile '42 (p) şi '90+1.

În minutul 40, Andrea Cistana (Brescia) a fost eliminat.

Afla mai multe despre: balotellirasismlazioserie a 

viewscnt
Articole similare