Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Cardoso aşteaptă telefonul lui Mirel Rădoi. Vrea să reprezinte România. "Poate n-a ajuns momentul, dar muncesc pentru asta"

 Dumitru Cardoso aşteaptă telefonul lui Mirel Rădoi. Vrea să reprezinte România. "Poate n-a ajuns momentul, dar muncesc pentru asta"

Fotbal

Comentarii

Marcatorul unei duble în meciul de luni seară, la Arad, pentru Gaz Metan Mediaş, Dumitru Cardoso (29 de ani) a recunoscut faptul că aşteaptă convocarea lui Mirel Rădoi la lotul naţional al României.

Atacantul celor de la Gaz Metan Mediaş, Dumitru Cardoso, că aşteaptă convocarea lui Mirel Rădoi la echipa naţională a României, fiind principala sa motivaţie pentru a juca tot mai bine. Fotbalistul este eligibil să joace pentru patru reprezentative: Suedia - locul unde s-a născut (Stockholm), Brazilia - din partea mamei, România din partea tatălui şi Italia - datorită rezidenţei.

Fotbalistul a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru formaţii precum Empoli, Napoli, Reggina, Nottingham Forest sau Alcrocon, înainte de a ajunge la Gaz Metan Mediaş, în 2019. Din acel moment, a strâns 38 de meciuri, 11 goluri şi 5 pase de gol.

"Mă bucur foarte mult pentru victoria asta, băieţii au muncit foarte mult, personal e frumos să înscrii de două ori, dar mă bucur pentru victorie. Mister ştia că pe stânga sau pe dreapta mă simt mai bine, dar ţi-am zis, încerc să mă adaptez pe fiecare poziţie îmi cere antrenorul, dar da, pe poziţia asta mă simt cel mai bine. (Despre naţională) Normal că mă gândesc, poate n-a ajuns momentul, dar muncesc pentru asta", a declarat Cardoso, la finalul partidei cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare