Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir a dat o mega lovitură. Declaraţia de avere l-a dat de gol

Dumitru Dragomir a dat o mega lovitură. Declaraţia de avere l-a dat de gol

Diverse

Comentarii

Dumitru Dragomir a dat lovitura, după cum reiese din declaraţia de avere. Fostul preşedinte LPF a vândut în acest an o vilă pentru care a încasat nu mai puţin de 3,9 milioane de euro. Dragomir se bucură, de asemenea, de trei pensii speciale, din care încasează lunar 206.400 de lei.

Ajuns la 74 de ani, Dumitru Dragomir a dat lovitura pe piaţa imobiliară. ”Corleone” a scos în 2020 la vânzare o vilă şi a încasat nu mai puţin de 3,9 milioane de euro în schimbul ei, scrie Newsweek. 

Dumitru Dragomir a dat lovitura. Are şi trei pensii speciale

Fostul preşedinte al LPF este în continuare foarte activ. Dumitru Dragomir este cunoscut în lumea afacerilor pentru investiţiile pe care le-a făcut în imobiliare. În această perioadă, ”Corleone” ridică un bloc de locuinţe de lux într-o zonă exclusivistă din Bucureşti. 
De asemenea, în declaraţia de avere a trecut şi că a vândut în acest an o vilă pentru care a primit 3,9 milioane de euro. Dragomir a vândut în acest an încă un imobil, în Voluntari, pentru care a încasat 110.000 de euro. Surprinzător, în aceeşi declaraţie de avere a trecut că în conturile sale se află doar 218.000 lei şi 210.000 de euro. 
Dumitru Dragomir este şi beneficiarul a nu mai puţin de trei pensii speciale, din care încasează în total 206.400 lei pe lună. Adică aproximativ 3.500 de euro. În perioada 2000-2008, Dumitru Dragomir a fost deputat din partea Partidului România Mare. 
În declaraţia de avere a mai trecut că deţine o casă de 500 mp, două apartamente, de 210, respectiv 240 mp. De asemenea, deţine ceasuri şi bijuterii în valoare de peste 100.000 de euro. 

Dragomir, încă o lovitură pe piaţa imobiliară. Construieşte apartamente de lux lângă Lacul Herăstrău

Fostul preşedinte al LPF a investit în această perioadă 15 milioane de euro într-un proiect imobiliar care se construieşte pe malul Lacului Herăstrău, una dintre cele mai scumpe zone din Bucureşti. Dumitru Dragomir construieşte aici un bloc cu 70 de apartamente de lux. Cel mai ieftin costă 180.000 de euro şi cel mai scump are un preţ de 800.000 de euro. 
”Să faci un asemenea apartament, numai să vă dau un exemplu. Apartament 200 metri pătraţi, lift propriu. (Mai au românii bani să cumpere, în pandemie? ) Domne, femeie neiubită şi casă nevândută, n-am auzit. Şi dacă scad preţurile, asta este. Ce Dumnezeu! Trebuie să mai şi muncim”, a comentat Dumitru Dragomir pentru Look Sport. 

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare