Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir a desfiinţat doi jucători de la FCSB după meciul pierdut cu Rapid: ”Nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător!”

Dumitru Dragomir a desfiinţat doi jucători de la FCSB după meciul pierdut cu Rapid: ”Nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător!”

FCSB

Comentarii

Rapid a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FCSB, în derbiul etapei a doua a Superligii.

Rapid a deschis scorul în minutul 19, când Ioniţă a centrat şi Dugandzic a înscris cu o lovitură de cap la primul său meci pentru Rapid. Scorul final al meciului, 2-0, a fost stabilit în minutul 40, când Sefer a executat o lovitură liberă, Dugandzic a întors în careu pentru Săpunaru şi fundaşul rapidist a înscris.

După ce a văzut meciul din Giuleşti, Dumitru Dragomir consideră că Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna nu au ce căuta la FCSB. Mai mult decât atât, fostul şef de la LPF nu a fost mulţumit nici de Ştefan Târnovanu, portarul FCSB-ului. 

”Nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător!”

”E un haos total la FCSB, acolo sunt doar tineri, fiecare vrea să facă mai mult. Cine-mi spune mie că nu e vinovat la ambele goluri şi portarul (n.r. Ştefan Târnovanu), înseamnă că nu mă mai pricep la fotbal! Ce dacă i-a dat pe contre-pied, el trebuia să se gândească! Un portar cu talie se duce din prima acolo. La golul doi, te duci cu picioarele înainte? Du-te pe lateral, ce Dumnezeu?! Sunt lucruri elementare, învăţate la copii şi juniori.

Fraţilor, Tavi Popescu e fotbalist, dar e cu psihicul la pământ din cauza criticilor. El nu suportă, n-are moral de competiţie înaltă. La fel şi cu Ianis Stoica. Ar trebui lăsaţi să joace mai mult. Florinel Coman n-are deloc forţă în picioare, parcă n-ar fi făcut pregătirea bună.

Cei doi fundaşi centrali, Bouhenna şi Tamm, nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător! Reţineţi ce vă spun! Cum a putut FCSB să facă asemenea transfer, când ei ar putea avea fotbalişti mult mai buni? Nu ştiu nimic, nici să paseze, nici să dea cu capul, nici să fugă”, a spus Dragomir, potrivit GSP.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare