Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, agresat verbal în plină stradă: "Mă luase că am distrus Universitatea Craiova!"

Dumitru Dragomir, agresat verbal în plină stradă: "Mă luase că am distrus Universitatea Craiova!"

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul preşedinte al LPF, a avut din nou parte de "vizita" lui Marian Ceauşescu, un protestatar cu care era să se ia la bataie în urmă cu un an, după ce acesta l-a agresat verbal pe stradă la ieşirea de la un post TV. De această dată, Dragomir şi-a păstrat calmul şi nu a mai ieşit scandal, dar a reacţionat după întâlnirea cu protestatarul.

Dumitru Dragomir, agresat verbal în plină stradă!

Marian Ceauşescu, un cunoscut protestatar în mediul online, s-a întâlnit din nou cu Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, după întâlnirea de acum un an în care ambii şi-au pierdut controlul şi era să iasă o bătaie. De această dată, cei doi s-au întâlnit la ieşirea lui Dragomir de la o instanţă de judecată. Ceauşescu îl acuză pe Dragomir de "distrugerea Universităţii Craiova", după episodul dezafilierii din 2011.

Dacă acum un an era să iasă un conflict fizic între cei doi, de această dată Dragomir şi-a păstrat calmul şi nu a răspuns cuvintelor lui Marian Ceauşescu.

„Este acelaşi idiot care ne atacă pe toţi pe la tribunale. Eu am mai avut un conflict cu el acum un an, atunci când ieşeam de la un post de televiziune. Dar, de această dată mi-am păstrat calmul şi nu am mai intrat în jocului acestui om, care nu e sănătos la cap.

Primeşte tot felul de ponturi şi vine pe la tribunale şi urlă după noi. Mă luase iar că am distrus eu Universitatea Craiova, că am decis eu dezafilierea şi că am furat eu milioane de euro. Nu am distrus eu nicio Universitatea Craiova.

Am fost achitat şi cu acel proces. Iar, prostul nici nu ştie că la procesul la care am fost eu marţi, iar el mă aştepta afară, faptele de care sunt acuzat s-au prescris. Urla ca un nebun după mine în plină stradă”, a spus Dumitru Dragomir, conform ProSport.

Protestatarul Marian Ceauşescu nu se află pentru prima dată implicat în acest fel de acţiuni. Este cunoscut opiniei publice că este foarte vocal prin faţa tribunelelor, atunci când vin la judecată tot felul de politicieni sau oameni de fotbal. Şi Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost "victima" lui Marian Ceauşescu.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirmarian ceausescuagresat verbalscandalprotest 

viewscnt
Articole similare