Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir dă verdictul: "El e cel mai bun fotbalist din Liga 1, de departe!"

Dumitru Dragomir dă verdictul: "El e cel mai bun fotbalist din Liga 1, de departe!"

Superliga

Comentarii

Supranumit "Oracolul din Bălceşti" datorită previziunilor sale exacte despre soarta fotbalului românesc, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dat verdictul în privinţa celui mai bun fotbalist, în accepţiunea lui, din campionatul intern.

Pentru Dumitru Dragomir un lucru este sigur: Ianis Hagi este cel mai bun fotbalist care evoluează în campionatul intern. "Este de deaprte numărul unu. A crescut enorm în valoare. Loveşte mingea foarte bine, cu ambele picioare. Taică-su l-a crescut impecabil. În opinia mea el este genul de jucător care poate evoula în orice campionat din lume, din Albania până în America", a precizat Dragomir pentru telekomsport.ro. Întrebat care ar fi campionatul care i s-ar potrivi cel mai bine lui Ianis, fostul şef de la Ligă a fost cât se poate de categoric: "În opinia mea ar trebui să plece în Spania. Va face carieră mare dacă ajunge acolo".

Tătăruşanu, viaţă lungă în fotbal
Cum în ultima vreme se vorbeşte tot mai mult despre un nou contract al lui Ciprian Tătăruşanu, care ar fi ofertat de Rennes, Dragomir crede că valorosul portar va mai juca încă 2 sau 3 ani foarte bine. "E foarte bun. Plus de asta e şi un băiat serios", a adăugat Dragomir.

Petrece Paştele în sălbăticie: "Aici mă simt cel mai bine!"

Acum în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, Dumitru Dragomir a ales să plece în pădure. "Am plecat din Bucureşti. Paştele ăsta îl voi petrece în pădure, în sălbăticie. Am o casă la ţară şi am venit aici. Mă simt nemaipomenit de bine. Sunt înconjurat doar de natură. Răspund doar la telefoane şi atât. În rest mă odihnesc, mă relaxez", a declarat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dragomirianis hagi 

viewscnt
Articole similare