Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, declaraţie surprinzătoare după arestarea lui Ioan Niculae. Face haz de necaz înainte de Astra - Dinamo: "Sunt pline de bani şi condiţii bune"

Dumitru Dragomir, declaraţie surprinzătoare după arestarea lui Ioan Niculae. Face haz de necaz înainte de Astra - Dinamo: "Sunt pline de bani şi condiţii bune"

Astra Giurgiu

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, deplânge situaţia în care au ajuns Astra şi Dinamo. De asemenea, "Oracolul" a comentat şi condamnarea lui Ioan Niculae.

Dumitru Dragomir înainte de Astra - Dinamo

"Amândouă sunt pline de bani şi condiţii bune, în care jucătorii să joace cu zâmbetul pe buze. Vai de mama noastră! Dacă aduni datoriile de la ambele echipe, te îngrozeşti", a spus Dumitru Dragomir, ironic, la Pro X. Partida Astra - Dinamo e duminică, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Dumitru Dragomir a oferit şi o primă reacţie după condamnarea lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare: "Părerea mea e că se fac în continuare abuzuri. Ioan Niculae, dacă îl chema X şi era multinaţională cu străini, atunci nu păţea nimic. Când a cumpărat 5 combinate a deranjat extraordinar. În loc să îi ajutăm pe cei care ştiu să facă bani şi să dea locuri de munca, îi băgam la puşcărie.

Ioan Niculae le-a dat o palmă extraordinară celor care au spus că a plecat din ţara. El nu trebuie să facă puşcărie. Eu cred că echipa de fotbal va avea de suferit. Daca nu e patronul, se pierd mii de locuri de muncă", a completat Dumitru Dragomir.

Fiica lui Ioan Niculae e va ocupa de club cât timp omul de afaceri va fi la închisoare: "Fata lui este foarte deşteaptă şi cu multă minte, problema este că tot fotbalul românesc suferă. Marea majoritate a patronilor din fotbal s-au dus la puşcărie, în mare parte nevinovaţi", a mai spus fostul şef LPF. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirastra dinamoioan niculae 

viewscnt
Articole similare