Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, detalii de ultimă oră din interiorul FRF! ”L-au angajat pe selecţioner. Astăzi îl anunţă!”

Dumitru Dragomir, detalii de ultimă oră din interiorul FRF! ”L-au angajat pe selecţioner. Astăzi îl anunţă!”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României este în căutare de selecţioner, iar Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, este sigur că oficialii de la FRF au ajuns deja la un acord cu noul antrenor al tricolorilor.

România caută selecţioner, iar Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de către Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. FRF a negociat şi cu Dan Petrescu, iar mai multe voci din fotbalul românesc au recunoscut că antrenorul CFR-ului ar fi cel mai potrivit pentru echipa naţională. Totuşi, ”Bursucul” a amânat răspunsul, iar luni a fost confirmat că Dan Petrescu nu va prelua România. 

În cursa pentru banca României ar fi rămas Adi Mutu şi Edi Iordănescu, ambii liberi de contract. Acum, fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, este sigur că naţionala are deja un nou selecţioner, dar nu a dorit să ofere nume. Mai mult decât atât, el consideră că anunţul ar putea să fie făcut azi. 

 ”L-au angajat pe selecţioner. Astăzi îl anunţă!”

"L-au angajat. Astăzi cred că anunţă. Dacă aud ăştia, iar îl amână (n.r - râde). Ba da, e acelaşi (n.r - despre care spunea data trecută). Nu s-a schimbat nimic, totul a fost o vrăjeală. Au ştiut sigur că nu vin. Şi de Petrescu au ştiut de la Dâncu că nu vine. Îi dădea drumul să plece de la Cluj? E totul o vrăjeală", a spus Dumitru Dragomir, la GSP.

Pe 23 decembrie va avea loc şedinţa Comisiei Tehnice a FRF. La această convocare, membrii cu drept de vot vor propune nume pentru banca naţionalei României, care a rămas fără selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir-românia-frf 

viewscnt
Articole similare