Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir este cu gândul la Mircea Lucescu după atacatul Rusiei: "Îmi pare rău de el că suferă"

Dumitru Dragomir este cu gândul la Mircea Lucescu după atacatul Rusiei: "Îmi pare rău de el că suferă"
Comentarii

Mircea Lucescu spune că va rămâne, pentru moment, în Ucraina, în ciuda atacului cu rachete al Rusiei de ieri.

Dumitru Dragomir este cu gândul la Mircea Lucescu după atacatul Rusiei: "Îmi pare rău de el că suferă"

Lucescu este şi acum la Koncha-Zaspa, centrul de pregătire al clubului, după ce echipa s-a întors luni seară în Capitală din Antalya, unde a fost într-un cantonament prelungit. 

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, îl compătimeşte pe Il Luce pentru situaţia complicată în care se află în Ucraina.

„Îmi pare rău de Mircea Lucescu, să vorbesc aşa în limbaj fotbalistic – că nu s-a uşchit mai repede de acolo. Îmi pare rău de el că suferă. Nu suferă el cât suferă familia. Îţi dai seama că mai mult suferă doamna decât el, fiul din Grecia (n.r. Răzvan Lucescu)”, a spus Dumitru Dragomir, conform Prosport. 

Aşa cum era de aşteptat, campionatul Ucrainei a fost suspendat după ce Vladimir Putin a decis să atace ţara. Armata rusă îşi continuă atacurile în Ucraina, din mai multe părţi şi administraţia de la Kiev a decis să Legea Marţială. În urma acestui decret, gradiniţile, şcolile şi toate activităţile care nu sunt esenţiale au fost suspendate.

Printre ele, şi competiţiile sportive. Campionatul Ucrainei ar fi trebuit să se reia încă de vineri, 25 februarie, dar evenimentele extrem de grave au dus la suspendarea competiţiei.

Dragomir a comentat momentele tragice care au avut loc în Ucraina şi i-a reproşat ceva lui Volodimir Zelenski.

„Declaraţiile secretarului general NATO, inclusiv ale lui Biden, pe mine m-au liniştit. În momentul când au spus că ei nu se implică în războiul din Ucraina… Normal ei trebuie să pună numai sancţiuni financiare. În felul acesta, Putin cucereşte uşor Ucraina. 

Mă dezamăgeşte, în schimb, preşedintele Ucrainei, care se dă cocoş, în loc să aibă altă atitudine. El crede că cu declaraţiile acestea poate să îl oprească pe Putin”, a mai spus Dragomir, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare