Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir este fan recunoscut al unui jucător de la FCSB: ”Este puţin destrăbălat, dar e fotbalist”. Ce sfat are pentru Becali

Dumitru Dragomir este fan recunoscut al unui jucător de la FCSB: ”Este puţin destrăbălat, dar e fotbalist”. Ce sfat are pentru Becali

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a avut cuvinte de laudă pentru Olimpiu Moruţan, pe care îl consideră un jucător plin de potenţial. Însă, fostul şef al LPF este de părerecă Becali ar trebui să fie mai grijuliu cu comentariile la adresa jucătorului său, pentru a nu îi afecta dezvoltarea.

După transferul imens al lui Dennis Man la Parma, Olimpiu Moruţan era următorul jucător cu care Gigi Becali voia să dea lovitura. După un început incredibil de sezon, finanţatorul FCSB-ului îl transfera peste tot în Europa, însă, imediat ce a avut o cădere de formă, latifundiarul a dat cu el de pământ.

Dumitru Dragomir este fan recunoscut al lui Moruţan

Dumitru Dragomir i-a transmis lui Becali să înceteze cu criticile la adresa lui Moruţan. Fostul şef al LPF crede în abilitatea tânărului jucător şi transmite că ”perla” FCSB-ului ar putea deveni om de bază la echipa naţională în viitorul apropiat.

"Moruţan este puţin destrăbălat în joc, dar este fotbalist. Părerea mea e să mai rămână un an de zile şi Gigi să nu-l mai critice. Ar trebui într-un an de zile să se perfecţioneze şi să fie unul dintre fotbaliştii buni şi la echipa naţională", a declarat Dumitru Dragomir, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliolimpiu moruţandumitru dragomirtransfer moruţan 

viewscnt
Articole similare