Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir este sigur că Astra va câştiga titlul în acest sezon: "Lui Gigi Becali o să îi pară rău că l-a dat afară pe Andone"

Dumitru Dragomir este sigur că Astra va câştiga titlul în acest sezon: "Lui Gigi Becali o să îi pară rău că l-a dat afară pe Andone"

Astra Giurgiu

Comentarii

Dumitru Dragomir, cunoscut şi ca "Oracolul de la Bălceşti", a oferit o nouă predicţie, după ce a transferat ani de-a lungul fotbalişti români pe zeci de milioane de euro la diferite echipe. De data această, Mitică Dragomir este convins că Astra va lua titlul în acest sezon.

Într-un interviu acordat pentru ProSport, Dumitru Dragomir a declarat că nu le vede în lupta pentru titlul în Liga 1 pe U Craiova şi pe FCSB şi doar CFR Cluj le poate pune probleme celor de la Astra Giurgiu: "FCSB nu este peste CFR, iar Astra a bătut echipa lui Gigi Becali. Mă aşteptam mai multe şi de la Piţurcă, dar el are mult de muncă la Craiova. Rămân la părerea că Astra Giurgiu o să câştige titlul în Liga 1.

CFR Cluj va avea mult de furcă cu Astra Giurgiu în acest campionat şi o să vedeţi că de această dată Astra o să câştige titlul. Bogdan Andone este din aluatul lui Şumudică şi ştie să îşi facă apropiaţi jucătorii să joace bine chiar şi fără bani". 

De altfel, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că Gigi Becali o să regrete că l-a lăsat pe Bogdan Andone să plece de la echipă: "Un grătar şi o berică nu strică, iar Bogdan Andone ştie de ce procedează aşa în momentele în care salariile sunt restante pe la echipă. O să vedeţi voi că lui Gigi Becali o să pară tare rău că l-a dat afară pe Andone. Şi am observat că Andone ştie să lucreze cu Albec şi Budescu aşa cum ştia să lucreaze şi Şumudică".

Afla mai multe despre: dumitru dragomirastra 

viewscnt
Articole similare