Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir i-a pus "ştampila" atacantului cu care Contra vrea s-o revitalizeze pe Dinamo: "E greoi. Are vreo 7-8 kilograme de dat jos!"

Dumitru Dragomir i-a pus "ştampila" atacantului cu care Contra vrea s-o revitalizeze pe Dinamo: "E greoi. Are vreo 7-8 kilograme de dat jos!"

Dinamo București

Comentarii

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul preşedinte LPF, a fost prezent la derby-ul din Liga 3, Dinamo 2- Rapid 2, şi l-a analizat, după partidă, pe Magaye Gueye (30 de ani), nou venitul care a reuşit o dublă contra juniorilor giuleşteni. "Corleone" spune că atacantul e greoi şi are multe kilograme de dat jos.

Magaye Gueye a debutat la Dinamo, la echipa a doua, în derby-ul cu Rapid. Gueye a marcat de două ori contra lui Rapid 2, dar nu i-a luat ochii lui Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al Ligii i-a făcut o scurtă analiză vârfului trecut pe la Everton şi acesta a ieşit destul de "şifonat".

"Eu spun că Dinamo trebuie să îşi ia măsuri. Şi cei de la prima echipă care au venit... Şi cel care a dat două goluri, e greoi.  Părerea mea că are vreo 7-8 kilograme de dat jos. E talentat, loveşte bine mingea, dar la prima ligă nu e aşa. Te ia cu fulgi cu tot, tată!", a spus Mitică Dragomir, după meci.

Dragomir a analizat şi debry-ul dintre Dinamo şi U Craiova, de pe Arena Naţională: "E greu pentru Dinamo să câştige cu Craiova. Dacă ar câştiga, ar fi bine pentru campionat, se mai încurcă lucrurile puţin. Se distanţează prea mult Craiova...", a mai spus "Oracolul din Bălceşti".



Magaye Gueye e unul dintre cele 14 transferuri făcute de Dinamo în această vară, după venirea spaniolilor în Ştefan cel Mare, în încercarea de a redresa clubul. "Câinii" lui Contra au strâns, însă, doar cinci puncte în şase meciuri jucate în acest sezon de Liga 1.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdinamomagaye gueye 

viewscnt
Articole similare