Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir îl laudă pe Gigi Becali pentru unul dintre cele mai bune transferuri de la FCSB! "Nu l-aş da nici cu 20 de milioane. Este, de la Balaci, singurul fotbalist de mare valoare!"

Dumitru Dragomir îl laudă pe Gigi Becali pentru unul dintre cele mai bune transferuri de la FCSB! "Nu l-aş da nici cu 20 de milioane. Este, de la Balaci, singurul fotbalist de mare valoare!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început campania actuală de transferuri în forţă, dar cel mai valoros fotbalist pe care îl are ar fi chiar în curtea lui.

Vara trecută, FCSB l-a transferat, liber de contract, pe Octavian Popescu, de la Universitatea Craiova, iar Dumitru Dragomir l-a felicitat pe latifundiarul din Pipera pentru mutarea făcută. Mai mult decât atât, fostul şef de la LPF a precizat că România nu a mai avut un aşa jucător talentat de la Ilie Balaci. 

"Nu l-aş da nici cu 20 de milioane!"

"Nu l-aş da nici cu 20 de milioane (n.r. - de euro), dacă aş fi în locul lui Gigi Becali. Este, de la Balaci, singurul fotbalist (român) de mare valoare. Eu cunosc bine fotbalul românesc, ascultaţi ce vă zic. Pe onoarea mea, unde este mai mare grămadă, acolo intră cu mingea”, a spus Dragomir despre jucătorul în vârstă de 18 ani.

Totuşi, Dumitru Dragomir a vorbit şi despre minusurile pe care le-ar avea Octavian Popescu. El a spus care este marea problemă pe care o au jucătorii români. 

Minusurile lui Octavian Popescu, după precizările lui Dumitru Dragomir: "Are viteză, dar nu are forţă!"

"Intră în contre, ştiţi ce nu are, detentă, nu prea da cu capul. Are viteză, dar nu are forţă. De ce nu are forţă, pentru că toţi copiii şi juniorii din această ţară, din cauza unor tâmpiţi, nu fac decât după 18 ani forţă.

Englezii bagă de la 18 ani forţă în copii, ce înseamnă forţă, nu faci forţă cu greutăţi, ai biciclete, ai Dumnezeule, câte aparate noi, nu mai sunt antrenori de copii şi juniori în România, sunt plătiţi prost", a mai spus Dragomir, la PRO X.

Afla mai multe despre: dragomir-becali-fscb-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare