Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir l-a spulberat pe Pablo Cortacero! I-a cerut să nu mai vină în România: "Românii nu sunt proştii lui"

Dumitru Dragomir l-a spulberat pe Pablo Cortacero! I-a cerut să nu mai vină în România: "Românii nu sunt proştii lui"

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut o serie de reproşuri la adresa lui Pablo Cortacero, care nu şi-a respectat promisiunile faţă de Dinamo, după ce a cumpărat acţiuni.

Dumitru Dragomir îl atacă pe Pablo Cortacero: "Nu se gândeşte că şi-a bătut joc de familii?"

În urma Adunării Generale de la Dinamo, Pablo Cortacero a promis că suma de 1.5 milioane de euro va intra în clubul Dinamo, dar Dumitru Dragomir nu mai are răbdare cu reprezentantul grupului de investitori:

„La Dinamo este un circ de nedescris şi nu ştiu cât îl mai pot suporta cei de la acolo pe acest individ. Acest om nu mai trebuie lăsat nici măcar să mai aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, dar să mai şi ajungă la club!

El nu se gândeşte că şi-a bătut joc de familiile angajaţilor de la Dinamo şi de familiile jucătorilor? Cu ce au greşit acei oameni? Cu ce au greşit angajaţii de la Săftica şi fotbaliştii? A promis salarii de 20.000, 25.000, 30.000 de euro, iar el nu are bani nici de un pachet de ţigări.

Chiar aşa am ajuns în ţara noastră? Să vină toţi actoraşii ăştia de mâna a treia şi să ne fraierească în ultimul hal? Este clar ca lumina zilei că acest om nu are bani să susţină un club. Unde vrea să se ajungă? Deja au început cu bătăi. Nu le ruşine? Nu se poate aşa ceva”, a spus Dragomir pentru ProSport.

Dumitru Dragomir a apreciat eforturile fanilor dinamovişti: „Suporterii nu pot salva echipa la infinit. De unde credeţi că pot face ei rost de milioane de euro pentru a ţine echipa? Să fim serioşi. Şi aşa oamenii ăştia au făcut destule. Au şi ei acasă guri de hrănit. Cât credeţi că vor mai putea să facă chetă după chetă? Cortacero ăsta să se gândească că românii nu sunt proştii lui. Să-i fie ruşine pentru situaţia în care este clubul acum”, a mai spus fostul şef de la LPF. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare