Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, laude pentru "fotbalistul universal" de la FCSB: "Oriunde îl pui, joacă. E cel mai bun!"

Dumitru Dragomir, laude pentru "fotbalistul universal" de la FCSB: "Oriunde îl pui, joacă. E cel mai bun!"

FCSB

Comentarii

Ovidiu Popescu (27 de ani) e "perla" apărută în acest sezon la FCSB. Şi nu neapărat datorită potenţialului său, ci mai degrabă prin versatilitatea şi polivalenţa de care fotbalistul cumpărat de Gigi Becali de la ACS Poli Timişoara, care s-a dovedit extrem de util în echipa FCSB în acest sezon, în care a jucat pe mai multe posturi. Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a remarcat şi el ascensiunea lui Ovidiu Popescu.

O nouă "perlă" la FCSB. Gigi Becali nu se aştepta să dea o asemenea lovitură: fotbalistul a costat doar 200.000 de euro

Ovidiu Popescu are parte de un sezon excelent la FCSB, în care a jucat deja 27 de meciuri, deşi era de aşteptat să joace mai mult mai puţin, având în vedere că posturile pe care le poate ocupa, cel de mijlocaş defensiv şi fundaş dreapta, erau ocupate de Valentin Creţu sau de Adrian Şut, Gabi Simion sau Ovidiu Perianu. Totuşi, acesta a reuşit să le ia faţa şi a fost folosit de Toni Petrea pe trei posturi în acest sezon: fundaş dreapta, fundaş central şi mijlocaş la închidere.

Constanţa în evoluţii şi faptul că e un jucător polivalent i-au adus lui Ovidiu Popescu o convocare în premieră la naţionala mare a României. În contextul în care a fost chemat de Mirel Rădoi sub tricolor, Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, l-a lăudat pe fotbalistul FCSB şi a spus că, în opinia sa, este cel mai bun apărător din România la ora actuală.

"Ovidiu Popescu este cel mai bun fundaş. Părerea mea este că este cel mai bun apărător din ţară. Oriunde îl pui, joacă. E fotbalist cu experinţă acum şi e fotbalist serios, mie îmi place de Ovidiu Popescu", a spus Dumitru Dragomir, invitat la Look Sport LIVE.

Ovidiu Popescu, fotbalistul universal de la FCSB

În vară, Ovidiu Popescu va face cinci ani de când a fost transferat de la FCSB. Fotbalistul a fost cumpărat de la ACS Poli Timişoara cu doar 200.000 de euro, în vara lui 2016. De atunci, acesta a strâns 147 de meciuri la FCSB, patru goluri şi 10 pase de gol în total. Acest sezon este unul dintre cele mai bune din punct de vedere al cifrelor la FCSB. "Soldatul" roş-albaştrilor a strâns 27 de meciuri, în care a pasat decisiv de trei ori.

În cele 27 de meciuri acumulate în acest sezon, Ovidiu Popescu a jucat pe trei posturi, cu precădere în banda dreaptă a apărării FCSB, unde i-a luat locul lui Valentin Creţu. De asemenea, Popescu a jucat şi pe postul său de bază, cel de mijlocaş de defensiv. La nevoie a fost folosit în centrul terenului şi le-a luat faţa mult mai tinerilor Adrian Şut, Gabriel Simion sau Ovidiu Perianu, jucători cu care Gigi Becali speră să facă profit din viitoare transferuri.

Afla mai multe despre: gigi becali perla fcsbgigi becali ovidiu popescu fcsbovidiu popescu perla fcsbovidiu popescu fcsb 

viewscnt
Articole similare