Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir le distruge speranţele fanilor FCSB! ”Ce aşteptări, va bate Craiova şi se va stinge totul în seara asta!” Ce spune despre CFR

Dumitru Dragomir le distruge speranţele fanilor FCSB! ”Ce aşteptări, va bate Craiova şi se va stinge totul în seara asta!” Ce spune despre CFR

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova o va înfrunta pe FCSB, în Bănie, într-un meci din etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii 1, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text pe orangesport.ro.

FCSB trebuie să câştige meciul pentru a juca cu titlul pe masă partida contra CFR-ului. Ardelenii au dat de pământ sâmbătă cu FC Argeş, scor 6-0, iar acum aşteaptă un pas greşit al echipei lui Gigi Becali. 

Dumitru Dragomir a vorbit despre lupta pentru titlu şi a aruncat săgeţi către conducerea LPF şi FRF. Fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal susţine că meciurile din etapa acatuală nu au fost programate bine. 

Mai mult decât atât, Mitică Dragomir susţine că Universitatea Craiova se impune în faţa FCSB-ului, iar echipa bicureşteană nu va mai avea ocazi să joace cu titlul pe masă meciul cu CFR. 

”Ce aşteptări, va bate Craiova şi se va stinge totul în seara asta!”

”Nu mai poate arbitra nimic, nu a fost nimeni corect faţă de Craiova, meciul trebuia pus la aceeaşi oră, în aceeaşi zi. Meciul lui CFR Cluj trebuia să fie la aceeaşi oră cu cel de la Craiova. Ce aşteptări, va bate Craiova şi se va stinge totul în seara asta.

CFR de când a început campionatul e campioană, asta e părerea mea, s-ar putea să greşesc. Pot spune că Liga şi Federaţia nu au fost corecte cu Universitatea Craiova, nu i-au dat nicio şansă, nu era acelaşi rezultat dacă se juca la aceeaşi oră, nu era panică aşa, nu mai dădeau posibilitatea de a face speculaţii, poate băteau cu 1-0. 

Gândiţi-vă cu ce emoţii şi trac joacă FCSB acum, lor le trebuie doar victorie. În momentul în care nu ştia nimic, era o mai mare relaxare. Nu cred că vor fi multe goluri pentru că se vor închide şi unii şi alţii, chiar dacă vor fi împinşi de galerie, să ştiţi că nu le va fi uşor nici Craiovei cu presiunea suporterilor, nu ştiu cât suportă, la un stadion de 30.000 de locuri. 

Convingerea mea e că şi unii, şi alţii au 2-3 tineri foarte talentaţi, dar la noi au fost mulţi talentaţi şi au murit speranţe. Unii dintre ei au ajuns şi la naţională şi după câteva meciuri s-au lăsat”, a declarat Dumitru Dragomir, la PRO Arena

Afla mai multe despre: fcsb-craiova-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare