Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, lovitură devastatoare pentru Gigi Becali în plin război FCSB - Steaua. Ce a spus despre echipa din Liga a 4-a

Dumitru Dragomir, lovitură devastatoare pentru Gigi Becali în plin război FCSB  - Steaua. Ce a spus despre echipa din Liga a 4-a

Superliga

Comentarii

În plină dispută între FCSB şi Steaua, Dumitru Dragomir este de părere că steliştii ar fi meritat să fie primiţi direct în Liga a 2-a. Afirmaţia lui Dragomir este o lovitură pentru Gigi Becali, cel care încearcă să o împiedice pe Steaua să promoveze în Liga a 3-a.

Dumitru Dragomir aplică o lovitură dură în interesele lui Gigi Becali. Fostul preşedinte al LPF este de părere că ar fi trebuit să se facă o excepţie şi Steaua să fie invitată în Liga a 2-a. Declaraţia vine în contextul în care Gigi Becali spune că a făcut o plângere la TAS în care contestă dreptul de promovare al Stelei: ”Cum am dat Craiovei, putea şi Steaua să vină în Liga a 2-a”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport. 

Cum a primit Craiova loc direct în Liga a 2-a. Dragomir spune că şi la Steaua ar trebui să se facă o excepţie

În primăvara lui 2020, după ce FCU Craiova a fost exclusă din campionat, oraşul a primit un loc direct în Liga a 2-a. Atunci a fost înfiinţată U Craiova CS, despre care s-a spus că va prelua palmaresul Universităţii Craiova şi va deveni astfel prima echipă din oraş. Tot în liga secundă a jucat atunci şi FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu şi acea ”dublă” a stârnit un interes uriaş în rândul suporterilor. Ulterior, echipa lui Adrian Mititelu a intrat în faliment.
Acum, Dumitru Dragomir este de părere că şi în cazul Stelei ar trebuie să se facă excepţie şi să fie invitată direct în Liga a 2-a.

În 2005, Dragomir a susţinut că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali sunt într-o relaţie de prietenie, însă au existat perioade în care s-au aflat în conflict. În 2005, când Dragomir era preşedinte la LPF, a făcut o dezvăluire prin care a încercat să lovească în Gigi Becali, cu care se certase în acea perioadă: ”Becali este un trişor ordinar, este un hoţ de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat să fure Steaua, reţineţi. Fac autodenunţ, l-am ajutat să fure Steaua”, spunea Dragomir în 2005. 
Dezvăluirea făcută atunci de Dumitru Dragomir avea să fie confirmată printr-o decizie judecătoarească, în decembrie 2014, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că Gigi Becali a intrat ilegal în posesia mărcii Steaua. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare