Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir merge pe mâna lui FCSB în lupta la titlu: „Ştiu ce spun, mă pricep bine la fotbal”

Dumitru Dragomir merge pe mâna lui FCSB în lupta la titlu: „Ştiu ce spun, mă pricep bine la fotbal”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir (73 de ani) a urmărit meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, 0-0, şi şi-a ales favorita în lupta pentru titlu: echipa lui Gigi Becali!

Dragomir a vorbit la GSP Live despre derby-ul disputat în această seară la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

„Un meci slăbuţ, dar puteau câştiga oltenii. Cred că mă pricep bine la fotbal, când am spus că Vlad ăsta va fi cel mai bun portar al ţării, chiar şi atunci când făcea gafe. Acum are un an excepţional. Mi-a plăcut felul în care au jucat cei de la Craiova, puteau câştiga lejer. Le-ar mai trebui 2-3 jucători de valoare, în rest au condiţii bune. 

Prea mulţi tineri la FCSB, care acum îşi dau drumul. Dacă s-ar păstra 2-3 ani de zile, ar fi extraordinar. O să vândă toate talentele, va lua bani mulţi pe ei. Au alergat mai mult craiovenii, au surprins cu mijlocul terenului, care a fost mai bun. Craiova a avut nişte ocazii de mi-am pus mâinile la ochi. Eu n-am ţinut cu niciuna! Cred că FCSB, cred că Becali va câştiga titlul”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Laude pentru Vlad

Fostul şef al Ligii Profesioniste a vorbit şi despre portarul Andrei Vlad, care a apărat un penalty în meciul de la Giurgiu.

„Vlad valorează în jur de 10 milioane de euro acum. Nu ştiu dacă există interes, dar dacă îl ia un impresar bun şi îl scoate pe piaţă, va lua bani mulţi Gigi. Nu văd alţi portari de vârsta lui în Europa. În afară de Donnarumma nu văd altul. E foarte valoros şi am înţeles că eu un copil serios. Contează şi aspectul comercial, şi-a tăiat ciocul”, a conchis Dragomir.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga I, cu 63 de puncte. În timp ce, Craiova este pe locul 3, cu 57 de puncte.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsb 

viewscnt
Articole similare