Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir nici nu vrea să audă de o colaborare cu Marcel Ciolacu: „Nu pot fi cioară după ce am fost vultur”

Dumitru Dragomir nici nu vrea să audă de o colaborare cu Marcel Ciolacu: „Nu pot fi cioară după ce am fost vultur”

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, exclude o colaborare cu Marcel Ciolacu, actualul premier al României.

Dumitru Dragomir nici nu vrea să audă de o colaborare cu Marcel Ciolacu: „Nu pot fi cioară după ce am fost vultur”

Întrebat despre o posibilă funcţie de consilier pe sport al primului-ministru, Dumitru Dragomir a refuzat categoric un astfel de scenariu, susţinând că orgoliul nu îi permite să fie un simplu consilier.

„Am minte, nu numai idei. Să ia unul din ăştia. De exemplu, cum a fost Gică Popescu, consilierul primului ministru. Gică Popescu are ce spune. Eu am fost vultur toată viaţa mea, nu pot să fiu din când în când şi cioară. Am fost vicepreşedinte de comisie parlamentară şi mă duc consilier?

(n.r. dacă te duci consilier înseamnă că eşti cioară?) Înseamnă că sunt cioară, da. (n.r. eşti prea jos?) Sigur. Pot să îi fac recomandări, pentru că nu e băiat prost nici Ciolacu. (n.r. e iubitor de sport) Ştiu. Chiar îl ştiu”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Transferul prin care Dan Şucu l-a „ars” pe Gigi Becali: „I-a tras-o, asta a fost ideea vieţii mele!”

Dumitru Dragomir consideră că Dan Şucu i-a dat o mare lovitură lui Gigi Becali în momentul în care l-a transferat pe Andrei Borza.

Deşi Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că şi l-a dorit pe tânărul fundaş stânga, Rapid a fost echipa care a reuşit să-l transfere pe Borza, spre mulţumirea patronului Şucu. Acest transfer va fi foarte important pentru viitorul clubului, în opinia lui Dumitru Dragomir, care precizează că Becali a fost prins pe picior greşit.

„Ideea lui Şucu de a aduce tineri a fost şi ideea vieţii mele. «I-a tras-o» lui Gigi Becali cu transferul lui Borza! Ştiţi cât a pierdut Gigi Becali cu Borza? Cel puţin 2-3 milioane de euro. 

Hagi produce, dar Hagi nu are miză comercială. Una e să pleci de la Steaua, Rapid şi alta e să pleci de la Farul. Şucu «l-a ars» pe Gigi. A făcut un transfer foarte bun, aşa, «pe blat»”, a declarat Dragomir, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirmarcel ciolacugica popescu 

viewscnt
Articole similare