Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir s-a săturat de Radu Drăguşin: „Foarte slab, noroc că l-a scos Iordănescu de pe teren!”

Dumitru Dragomir s-a săturat de Radu Drăguşin: „Foarte slab, noroc că l-a scos Iordănescu de pe teren!”

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut meciul amical cu Columbia, scor 2-3, la Madrid.

Dumitru Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin a fost titular în amicalul cu sud-americanii, dar a fost înlocuit la pauză de Ionuţ Nedelcearu. Dumitru Dragomir e de părere că fundaşul lui Tottenham a jucat foarte slab, iar mutarea a fost potrivită, precizând că Nedelcearu s-a descurcat mai bine.

Fostul şef de la Ligă este dezamăgit de Drăguşin, despre care spune că este într-o scădere de formă.

„A fost un test util pentru toată lumea. Şi noi, dar şi Edi ne-am dat seama de multe lucruri. Am început să avem mari probleme în apărare, iar după părerea mea Drăguşin e într-o scădere de formă. A jucat foarte slab în cele 45 de minute ale sale din meciul cu Columbia.

Iar la nivelul ăsta nu poţi să faci asemenea greşeli în marcaj, pentru că la EURO eşti mâncat. Edi a procedat corect că l-a scos la pauză şi i-a dat şansă lui Nedelcearu să joace şi el. Şi a facut-o mai bine decât Drăguşin.

A fost mai exact în intervenţii şi a fost periculos şi la fazele fixe din atac. Eu cred totuşi că presiunea l-a cam copleşit pe Radu Drăguşin. Au tot fost în ultimele luni declaraţii pompoase făcute de unul si altul la adresa lui, iar când a întrat să joace nu a fost top, aşa cum se spune.

Însă, e tânăr şi are timp să îşi revină, dar lucrul ăsta trebuie să îl facă cât mai repede, deoarece e jale dacă la EURO se va prezenta la fel ca la meciul cu Columbia”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Horaţiu Moldovan, mesaj special pentru Diego Simeone după meciul cu Columbia: „Am nevoie!”

Horaţiu Moldovan a fost titular în amicalul jucat de România la Madrid, în compania naţionalei din Columbia.

Imediat după meci, goalkeeper-ul echipei naţionale a avut un mesaj pentru Diego Simeone, celebrul antrenor al lui Atletico Madrid. Românul speră să prindă minute şi în poarta echipei din Spania, mai ales că turneul final din Germania se apropie, iar selecţionerul Edi Iordănescu are nevoie de cei mai în formă jucători.

„M-am simţit bine, ştim cu toţii, e un stadion extraordinar. Sper să urmeze şi primul meci la echipa de club, am nevoie de minute. Merg şi muncesc cât de mult pot şi să-mi aştept şansa.

(n.r. simţi presiune din partea selecţionerului că nu joci la Atletico?) Normal că simt o presiune, e normal să ne ceară să jucăm la echipele de club, pentru că asta e cel mai important. Eu, după cum ştiţi, am un portar foarte bun, poate cel mai bun din lume, în faţa mea. Sper să-mi vină şansa şi să profit de ea”, a spus Moldovan, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: radu dragusindumitru dragomirechipa nationalacolumbia 

viewscnt
Articole similare