Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir şi-a ales favorita din derby-ul de pe Arena Naţională. FCSB şi CFR Cluj se vor înfrunta de la 20:30 pe Telekom Sport 1

Dumitru Dragomir şi-a ales favorita din derby-ul de pe Arena Naţională. FCSB şi CFR Cluj se vor înfrunta de la 20:30 pe Telekom Sport 1

Fotbal intern

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj se duelează în direct pe Telekom Sport 1, de la 20:30. Dumitru Dragomir şi-a ales favorita din acest derby şi crede că echipa cu experienţă va câştiga.

Fostul preşedinte al FRF ştie echipa care va câştiga meciul dintre FCSB şi CFR Cluj. Dumitru Dragomir mizează pe clubul cu mai multă experianţă.

Dumitru Dragomir şi-a ales favorita din derby-ul de pe Arena Naţională

Dumitru Dragomir şi-a ales favorita din meciul de pe Arena Naţioanală. Fostul preşedinte al FRF crede că echipa care va câştiga meciul este cea cu mai multă experienţă atât pe teren cât şi pe banca tehnică, adică CFR Cluj.

Potrivit celor de la Pro Sport, Dragomir a suţinut faptul că Becali nu ar trebui să mai vândă jucători dacă vrea să ia titlul şi că mai bine ar fi să îi crească pe tinerii pe care îi are. Gigi îi are pe lista de vânzare pe Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi pe Octavian Popescu, cei trei fiind fotbalişti de perspectivă care pot creşte foarte mult şi ajuta FCSB-ul să câştige trofee.

Dar se pare că patronul roş-albaştrilor nu are această filosofie şi este mai preocupat de a vinde jucători decât să facă performanţă. FCSB a primit aproximativ 18 milioane de euro în ultimii 3 ani, doar pentru Budescu, Benzar şi Dennis Man, iar liderul Ligii 1 nu a mai reuşit să facă ceva notabil din punct de vedere al performanţei sportive.

"CFR este favorită, are şanse mai mari să câştige acest meci cu FCSB, chiar dacă partida se joacă la Bucureşti.

Gigi Becali să nu mai vândă jucători, dacă vrea să câştige în sfârşit titlul! Acum are o echipă tânără, de viitor, dar CFR are avantajul experienţei, atât pe teren, cât şi pe bancă şi asta o să conteze foarte mult.

Cred că nu o să avem parte de un meci spectaculos. Nu se decide nimic azi, indiferent de rezultat. Bătălia adevărată se va da în play-off, acolo va fi totul pe muchie de cuţit", a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro Sport.

Şansele Craiovei la tiltu în faţa lui FCSB şi CFR Cluj

Se pare că Universitatea Craiova este una dintre cele mai bune cluburi din Liga, când vine vorba de condiţii de pregătire şi baze sportive, dar cu toate acestea Dumitru Dragomir este de părere că oltenii nu au şanse la tiltu, pentru că nu au o echipă la fel de bună ca cea de anul trecut. 

"Craiova are cele mai bune condiţii din Liga 1, dar şansele la titlu sunt destul de mici pentru ei! E totul formidabil acolo din punct de vedere organizatoric, dar Rotaru n-are jucători de valoarea celor de la FCSB şi CFR Cluj", a spus Dumitru Dragomir.

Craiova are 56 de puncte în campionat şi este la 4 puncte de FCSB şi CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare