Experiențe împreună.
You are here:

Dumitru Dragomir ştie care e selecţionerul cu care avem şanse de calificare la Campionatul Mondial din 2022: "Poate ne întoarcem la el. Aşa avem şanse"

Dumitru Dragomir ştie care e selecţionerul cu care avem şanse de calificare la Campionatul Mondial din 2022: "Poate ne întoarcem la el. Aşa avem şanse"

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat situaţia în care a ajuns naţionala României.

Dumitru Dragomir l-a încurajat pe Mirel Rădoi, dar i-a transmis că trebuia să împrumute din tactica folosită de foştii selecţioneri, Anghel Iordănescu şi Victor Piţurcă:

"Toată lumea aruncă în Rădoi. Dacă vă aduceţi aminte, eu am fost singurul care a spus că se duce la echipă ca să fie victimizat. Mă, fraţilor, oricine venea în locul lui Rădoi, mai rău se făcea, pentru că nu mai avem jucători. Iar de copii şi juniori nu se mai preocupă nimeni în ţara asta. Dacă renunţă, o să îi spun în faţă că este un om slab. Dacă nu renunţă, bravo lui! Trebuie să fie tare şi, părerea mea, el este un om tare. 

Poate dacă jucam puţin în tactica lui Piţurcă şi a lui Iordănescu, să stăm lipiţi unul de altul şi să nu dăm spaţii, poate reuşeam să scoatem rezultat bun în ambele jocuri, cele cu Islanda şi cu Norvegia. 

Nu mi-a plăcut de el, că a început să zică că el e vinovat pentru înfrângere. Dacă spui o dată că eşti vinovat, o spui de două ori, lumea va găsi vinovatul", a declarat Dumitru Dragomir.  

Victor Piţurcă, omul potrivit în viziunea lui Dumitru Dragomir

"Am auzit că s-au mai repezit unii şi în Stoichiţă. Dacă nu era Stoichiţă, nu mai aveam fotbal la niciun nivel. E singurul care a mai făcut ceva. Ascultaţi-mă, ce face Mutu şi ce a făcut Rădoi anul trecut, cu echipa asta U21, este opera lui Stoichiţă. 

(n.r. - În preliminariile pentru Mondial avem vreo şansă?) Nu, nu avem nicio şansă. Poate dacă ne întoarcem iar la Piţurcă, să stea unul lângă altul şi pe contraatac să putem să îi batem... Băi, nene, noi suntem într-o cădere extraordinară", a mai spus fostul preşedinte al LPF. 

România a ratat calificarea la EURO 2020, după înfrângerea din Islanda, scor 2-1. La câteva zile distanţă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a transmis lui Mirel Rădoi că noul obiectiv e calificarea la Campionatul Mondial din 2022. 

viewscnt
Articole similare
Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un...